« Domů | Kalendář 2015... » | Kalendář 2014 ... » | Začínám 2014 ... » | Počtvrté Shred... » | Potřetí za mnou... » | Třetí Shred... » | Podruhé odcvičeno... » | Nová práce » | Výpověď » | Změny v práci »

Boží Zjevení Pekla | Počteníčko

Co dodat k téhle knize, přečetla jsem ji na jeden zátah.

Byla velmi zajímavá a už dávno vím,

komu jsem se rozhodla sloužit.

Pánu Bohu

Přečti si ji také!

Jelikož sem nelze vložit celou knihu, dám se jen pár řádek. Ostatní si můžete dočíst zde.

 

BOŽÍ ZJEVENÍ PEKLA

Mary K. Baxter

Předmluva

Marcus Bach prohlásil, že knihy jsou často považovány za myšlenkové děti, a je tomu skutečně tak. Podobně jako sourozenci, děti z masa a krve, zrození cílevědomě, žijí nevyhnutelně svým vlastním životem. Mají všechny lidské emoce. A bezpochyby jejich skrytým strachem je, aby jednoho dne nebyly odloženy na polici. Ne jako jiné knihy, věřím, že Duch svatý přinesl tuto knihu do existence pro čas a věčnost. Její zkušenosti a poselství jsou nanejvýš důležité pro tělo Kristovo. Věřím, že Boží pomazání bude spočívat na této knize a bude sloužit každé osobě, která ji čte.

Věnování

Toto dílo je věnováno slávě Boha Otce, Boha Syna a Boha Ducha svatého, bez něhož by tato kniha ani nebyla.

                                                          

 

Úvod

Je mi jasné, že bez nadpřirozené moci Pána Ježíše Krista by tato, nebo i jiná kniha, která pojednává o posmrtném životě, nemohla být napsána. Pouze Ježíš drží klíče pekla a zaplatil cenu za náš vstup do nebe. Shledala jsem, že napsat tuto knihu byla dlouhá, osamělá, náročná zkušenost. Vlastně tato kniha čekala několik let na to, aby byla napsána. Zjevení od Pána ke mně přišla v roce 1976. Trvalo osm měsíců než jsem to dala na papír. Psaní rukopisu samého mi zabralo několik let a dát k tomu odkazy z Písma svatého krok za krokem, mi zabralo další rok. Zakončení knihy mi zabralo větší část zimy roku 1982 a 1983. Navíc, po dobu třiceti dní mě Ježíš bral do pekla a pak následovalo deset nocí navštěvování nebe. Teď vidím, že mě Pán připravoval k napsání této knihy už v dětství, když jsem měla sen o Bohu. Po svém znovuzrození jsem měla velmi silnou lásku ke ztraceným a chtěla jsem vidět, jak jsou duše zachráněné. Později se mně Pán zjevil v roce 1976 a řekl mi, že jsem byla vyvolena ke zvláštnímu úkolu. Řekl: „Moje dítě, zjevím ti sám sebe, abych přenesl lidi z temnoty do světla. Neboť Pán Bůh si tě zvolil k tomu, abys napsala a zaznamenala věci, které ti ukážu a řeknu. Zjevím ti realitu pekla proto, aby mnozí byli spaseni. Mnozí budou činit pokání ze svých zlých cest ještě dříve než bude příliš pozdě. Já, Ježíš Kristus, vezmu tvoji duši z tvého těla a přenesu ji do pekla a jiných míst, které chci, abys viděla. Ukážu ti také vize nebe a dalších částí a dám ti mnoho zjevení.“

Mary Kathryn Baxter

1

                                                  

 

Navštivte můj AVON obchůdek:))

Moji přátelé na LST, mající blog:))

Kdo se z vás stavil na návštěvu:))

Piš, piš, piš:))

    Trochu reklamy neuškodí:))