« Domů | Kalendář 2015... » | Kalendář 2014 ... » | Začínám 2014 ... » | Počtvrté Shred... » | Potřetí za mnou... » | Třetí Shred... » | Podruhé odcvičeno... » | Nová práce » | Výpověď » | Změny v práci »

Mateřská znaménka? | Počteníčko

Víte, že znaménka jsou nespornými indikátory povahy a událostí, které se stanou? Čím větší je znaménko, tím větší blahobyt čí neštěstí se dostaví. Oválné znaménko je znamením dobrým, jestliže je podlouhlé, je to stále ještě známkou pěkné dávky štěstí, pokud je hranaté, štěstí a neštěstí bude v rovnováze. Čím je znaménko tmavší, tím je jeho účinnost větší, ať už v dobrém či ve zlém.

 

 

Čelo
Mateřské znaménko uprostřed čela předpovídá aktivitu, pracovitost, úspěch v zaměstnání a šťastné manželství. Znaménko na pravé straně ukazuje na pracovitost a na zálibu v milostných aférách a v milování. Je také znamením velmi úspěšného života jako takového a získání velmi milovaného partnera pro manželství. Jestliže je však znaménko na levé straně čela, nepokládá se již za tak příznivé. K dosažením stejných úspěchů bude zapotřebí vyvinout mnohem větší úsilí.

Obočí
Znamením živé a aktivní povahy, odvahy a vytrvalosti je mateřské znaménko v pravém obočí. Je také znamením bohatství a úspěchu v lásce, v zaměstnání a také válečných úspěchů. Šťastné manželství s příjemným partnerem a mnoha dětmi. Znaménko levém obočí prozradí línou a nevrlou osobu, zbabělou, holdující alkoholu a téměř bez zájmu o lásku. Čeká vás život bez dětí a plný zklamání.

Oči
Znaménko ve vnějším koutku oka ukazuje rozvážnou, klidnou a milou povahu, pohlížející velmi příznivě na radosti, které přináší láska. Může ale také předvídat náhlou smrt na konci života plného prudkých zvratů.

Nos
Znaménko kdekoli na nose prozradí ukvapenou a vášnivou osobu věnující se často milostným dobrodružstvím. Je to spolehlivý, otevřený a upřímný přítel. Občas má sklony k nevrlosti a láká ho alkohol. Čeká vás život plný úspěchů a dobré manželství, které však nemusí být šťastné.

Tvář
Znaménko na jedné z tváří ukazuje pracovitou, benevolentní a velmi odvážnou osobu s lehkým zájmem o atletiku. Nebudete žít ani v bohatství ani v bídě, ale držte se raději dál od svých rodičů.

Ucho
Znaménko na uchu označuje bohatství. Jestliže se nachází na spodním lalůčku, držte se dále od vody, protože byste se mohli utopit.

Rty
Znaménko na rtu ukazuje choulostivou osobu, která musí dodržovat dietu a krotit svůj apetit. Zdraví takové osoby bude vždy vyžadovat pozornost.

Brada
Přívětivá a klidná osoba. Velmi ochotná a přátelská. Pracovitá a milující cestování. Velmi úspěšný obchodník, dobrý partner pro život i pro obchod.

Krk
Znaménko na přední části krku je dobrým znamením, na zadní části krku věští neštěstí. Pokud máte znaménko na straně krku, budete ve stáří hašteřiví a zmatení.

Rameno
Znaménko na levém rameni, hašteřivá osoba, která je schopná se hádat s kýmkoli o čemkoli. Označuje způsob života, který je až příliš jednotvárný, mnoho dětí a průměrný úspěch v obchodě.Znaménko na pravém rameni ukazuje na osobu opatrnou a velmi moudrou. Celkově velmi dobrý partner pro cokoli.

Podpaží
Vypadáte velmi dobře, budete bohatí a laskaví.

Paže
Znaménko na paži svědčí o zdvořilosti, odvaze, rozhodnosti a věrnosti. Muž s tímto znaménkem projde mnoho bitvami a ve všech zvítězí. Je to také znamení šlechetnosti a prosperity.

Loket
Znaménko na lokti je symbolem neklidu a nestálosti a obrovské touhy po cestování. Nespokojenost v manželství, osoba bez velkého zájmu o shromažďování majetku. Věrný přítel.

Zápěstí
Jste geniální vynálezce(otec myšlenky).

Ruka
Znaménka na rukou (ne však na prstech) jsou symbolem bohatství, píle a energie.

Prsty
Pokud máte znaménko na kterémkoli z prstů, budete z vás zloděj a nikdy nebudete bohatý.

Záda
Pokud se znaménko nachází pod lopatkami, čeká vás těžký život a mnohá zklamání. Pokud je však nad lopatkami, čeká vás zdolání mnoha těžkých úkolů. Vy se však vždy vzchopíte a zvládnete je.

Zadek
Symbolizuje bezradnost, pravděpodobně chudobu. Máte sklon k lenošení.

Hruď
Hašteřivá a nešťastná povaha s obrovským zájmem o lásku a sex, což se vám může vymknout z rukou.

Prsa
Znaménko na pravém prsu ukazuje, že jste vydáni napospas pití a přespříliš se zajímáte o lásku a sex. Váš život bude plný náhlých zvratů. Dejte si pozor na lidi, kteří předstírají, že jsou vašimi přáteli. Znaménko na levém prsu symbolizuje osobu pilnou a klidnou, která se nedá lehce vyburcovat, může však být skvělým milencem. V životě vás čeká mnoho úspěchů a dětí.

Prsní bradavka
U ženy je to znamení, že její dítě bude slavné. U muže to znamená, že miluje ženy a tráví příliš mnoho času jejich získáváním.

Boky
Spokojený život. Jste pilní, můžete se zamilovat, vůči rodině a přátelům jste velmi spolehliví. Čeká vás průměrně úspěšný život a vždy dostanete to, co si zasloužíte.

Pupík
Pokud jde o ženu, znamená to mnoho dětí a hezké manželství. V případě muže symbolizuje štěstí při řešení všech úkolů, bohatství a vynikajícího syna.

Břicho
Jestliže je znaménko v prohlubni poblíž pupíku, jde o poblázněnou osobu s nedostatkem zdravého rozumu. Označuje také bohatství. Pokud je znaménko níže, budete slibovat více než dokážete splnit, přesto však budete váženou osobou.

Genitálie
Šlechetný, čestný, otevřený člověk, galantní a s dobrými způsoby. Milovník lásky. Čeká vás velmi šťastné manželství, a přestože nebudete bohatí, nebudete nikdy nic postrádat. Žena se stane matkou génia.

Třísla
Na pravé straně, bohatství a uznání, které však doprovází nemoc. Na levé straně, nemoc bez bohatství.

Stehna

Znaménko na pravém stehně symbolizuje osobu ochotnou, se zálibou v opačném pohlaví a velmi odvážnou. Na levé straně ukazuje příjemnou a laskavou osobu, těžce pracující, s velkou zálibou v radostech, které přináší sex.

Kolena

Na levém koleni ukazuje ukvapenou a prudkou osobu, které jsou pojmy těžká práce či upřímnost poměrně vzdálené. Na pravém koleni je symbolem přívětivosti, upřímnosti, velkého úspěchu v lásce a mnoha dobrých přátel.

Holeň a lýtko

Nerozvážná rozhazovačná osoba. V životě vás čeká mnoho problémů, které si většinou zaviníte sami. Celkově bude  váš život spíše šťastný než nešťastný, máte však sklon pamatovat si a zabývat se spíše věcmi špatnými než dobrými.

Kotník

U muže zženštilost a řádná dávka zbabělosti. U ženy známka odvahy.

Chodidlo

Znaménko na jednom z chodidel symbolizuje melancholii a nečinnost, která je dokonce silnější než touhy ve vašem srdci. Znaménka na chodidlech také často předpovídají nemoci, nenadálá neštěstí a velké trápení.

Pata
Zlomyslná a nevraživá osoba, avšak plná energie.

Nárt
Hašteřivá osoba, která má pouze pár přátel. Budete však milovat chození.

Prsty nohou
Sňatek s bohatým partnerem, budete však nešťastní.

Navštivte můj AVON obchůdek:))

Moji přátelé na LST, mající blog:))

Kdo se z vás stavil na návštěvu:))

Piš, piš, piš:))

    Trochu reklamy neuškodí:))