08.Listopad 2010
Nedávno mi byl doručen balíček, a v něm... spousta tašek!

Porcelain Doll už má svou značkovou igelitku, takže všechny větší nákupy vám budu dávat ve zdobené tašce s panenkou. Máte radost? Ono je to sice jen obyčejná igelitová taška s hezkým obrázkem... ale pro mne to hodně znamená, je to další krok k tomu, aby se Porcelain Doll stala pravou, kouzelnou, váženou a milovanou Lolita značkou.

Spolu s igelitkami jsem nechala potisknout i látkové tašky, takže je ještě trošku dozdobím krajkou a brzy půjdou do obchůdku na prodej :)

Jestli chcete vědět, kdo kreslil obrázek - tak je to jedna zahraniční lolitka, velice nadaná slečna - http://bonbonbunny.com/ . Nakreslila mi obrázek na mou žádost a zaplatila jsem jí ho pravým Gaianským zlatem :D

PS: Potisk se velmi vyvedl a je kvalitní, takže se do budoucna chystají další tašky a trička s potisky... a nejen Lolita! Ale nechte se překvapit... (^_-)
Vložil: PorcelainDoll ¤
Komentáře (3):
  • 28.11.2010 17:23:12, wish

    copak ona PD není oblíbená,vážená a opravdová loli značka?

  • 16.11.2010 21:29:40, hAnko

    Tak já už jednu tuto krásnou tašku doma mám a jen co jsem s ní přišla, musela jsem se celé domácnosti chlubit, že "odteď mám novou nejoblíbenější igelitku". :) Odvětili mi na to, že "už samotný spojení ´oblíbená´ a ´igeltika´ mě děsí, ale užij si to". :) Holt v této oblasti zůstanu nepochopená ^^, každopádně chválím Pet skvělý nápad a skvělé provedení. :)

  • 09.11.2010 12:01:43, Danielle

    Pet-chan, ta taška je úžasná! Kam se hrabou ty z BABY... *_*

Přidej komentář