30.Březen 2011
Chtěla bych moc poděkovat všem, co mou značku Porcelain Doll podporujete a kupujete si ode mne oblečení a doplňky. A za vaši trpělivost, že jste schopni na věci šité na zakázku čekat dlouhé týdny. Váš zájem o mou tvorbu mi dává inspiraci a sílu udělat další krok - abych mohla nabídnouti více zboží a abyste již nemuseli na ušití tak dlouho čekat, rozhodla jsem se najmout si švadleny. Je do další nezbytný krůček k mému snu "mít kouzelný kamenný obchůdek ve ztracené uličce starodávného města". A už ten sen začíná býti více a více reálný!

Abych se však mohla vydat dále, musely stránky Porcelain Doll postoupit menší změny - rozloučíme s ostatními značkami, budu už prodávat jen zboží, které bude u mne doma na skladě. Ovšem to neznamená, že se bráním spolupráce s ostatními - vůbec ne! Nadále spolupracuji s Dra-Gon, která dělá placky Kurokku no Chikutaku, a do budoucna se nebudeme omezovat jen na placky ;) A taktéž s Luciaas, která pro vás vyrábí roztomilé šperky z Fima (a již brzy přibude nová várka!). Pokud se vám zalíbila značka Tea Party, která na stránkách PD prodávala šperky, tak odkazuji na její Fler, kde prodává velmi zajímavé a krásné výtvory (a nejen lolita!) - http://www.fler.cz/petit-lapin

Taktéž stránky prošly menšími změnami. Velkou inspirací mi byl dotazík, který jste mi před časem vyplňovali. Pozměnila jsem galerii u produktů, znovu je nafotila, udělala přehlednější katalog s vyhledáváním, a konečně dopsala Obchodní podmínky.

Doufám, že se nová verze líbí :)
Vložil: PorcelainDoll ¤
Komentáře (2):
  • 02.04.2011 18:31:38, Petra G.

    sice se s reformami vytrácí to prvotní kouzlo "já malá lolitka při měsíčku sobě šiji háv" ale ten nový profi ráz má taky něco do sebe, výborně, jen tak dál, ať se skutečně brzy dočkáme kamenného butiku.

  • 01.04.2011 19:55:27, Haru

    Nová verze stránek vypadá dobře, těším se na nové věci. ^^ Jen tak dál, Pet-chan. ♥

Přidej komentář