20.Květen 2007,11:30

Jo jasný... to je ono, je to takový to, co je dost daleko když jedete autobusem jako JÁ! Ano pouhých 23 hodin nudy v autobuse... Ve Francii jsme najeli na trajekt, který taky moc bezva, jasně pokud by ste nedopadli jako já.... bylo mi tak špatně, že jsem byla ráda, jak jsme dorazili do Anglie... no takže cestu komentuju asi takto: Když někam budu chtím jet a bude to daleko, nepojedu a radši si koupím letenku, která by vyšla levněji, než ta cesta.

Fajn jsem v Anglii, myslím tím venku z trajektu a na pevnině patřící Anglii, což znamená, že na místě jako takovém zcela nejsme... takže dalších pár hodinek cca3-4 jsme jeli na památku, a poté, abychom toho neměli málo jsme jeli do nějakého města, kde teče řeka avon...hurá civilizace, pomyslela jsem si... konečně nějaký ten rozchod a malý krámky a spooosta hamání... hm, ale my jsme šli do katedrály, taky dobrý, byl krásný, ale po 30 hodinách jízdy jsem byla fakt vyřízená..ale přežila jsem... takže kolem sedmé jsme dorazili na místo, kde nás čekali rodiny... prima, hurá, spánek a jídlo. Další dny jsme podstoupili studium angličtiny s diplomem jinak jsme trajdali po památkách, které byly úžasný... samozřejmě asi nejlepší výlet byl Londýn, jak jinak že... avšak cestou tam jsme stáli v zácpě a tak se nedostalo na velký rozchod, na který jsme se tak nějak nečekaně těšili... a pak jsme teda jeli zpět do Doveru na trajekt, ale tentokrát jsem si vzala prášek a šli jsme tu hoďku trávit do herny, takže jsem si to užila. Jinak po 23 hodinách jsme byli v Praze....

Závěr? Anglie super, ale Španělsku se nikdy nevyrovná, takže v Anglii těch sedm dní bohatě stačilo...ale aspoň jsem viděla, co všechno k nám dorazí za pár měsíců... Ale to, že Angláni jsou povahově hrozní, není pravda... oni možná tak vypadají, ale jsou velice tolerantní:)

 

 
vložil: Smoothie15
Permalink ¤


0 Komentáře: