13.Prosinec 2007,15:20

Halooo lidi proberte se, už se tu cosi blíží, je to krásný a ten, kdo to přináší leze komínem, upozorňuji, že to není zloděj, alá Bruce Willis, dobrá ještě jedna nápověda... když tomu nadejde čas tak najednou jsme bez penízků...tak už víte? Fajn, tak tady je odpověďjsou to...................VÁNOCE! Jo ano Vánoce!

Čas klidu a lásky, prostě mírumilovný svátek. Svátek, kdy se sejde celá rodina u jednoho stolu a je šťastná , že se všichni se všema vidí....Není to o tom, dát své rodině nebo svým nejbližším dárek, který stál pár tisíců a chlubit se jím, jak ste dobrej a máte na to, ale je to o tom sejít se s rodinou!  Ale přesto je někdo, kdo nemá tyto svátky rád. Ale to si zřejmě neuvědomuje, co všechno tím ničí, a jak si to rodina vyloží... Myslím si, že přece za rok nemáme takového času, aby jsme si užili tolik klidu, jaký nám nabízejí tyto svátky....Za celý ten rok, kdy jsme pracovali/chodili do školy atd... jsou tu svátky, které nás zbaví stresu a "hodí" nás do pohody, tak proč si to neužívat? A vůbec dnes všichni někam spěchají, ale když se jich zeptáte kam, tak neodpoví, tak proč spěchat, když není kam, a navíc do toho cíle se dojde vždycky, jen je otázkou v jakém stavu, a když budeme spěchat, tak myslím, že ten stav nebude dobrý, takže neužít si tyhle svátky by snad byl i hřích(a to nejsem věřící).

No ale pokud vás ani tohle nepřesvědčí, tak si to užijte jak je vám libo. Ale se aspoň nad tímto zamyslete. Cituji: " a jestli to nepochopíte do večera, tak je mi vás upřímně líto". Tato citace byla ze školních lavic. Ten, kdo u toho byl, jistě ví o co jde (jednalo se o PE). Že jo Lindo a Šárko!

No takže já myslím, že jsem tu řekla vše.... Holt já jsem názor vyjádřit musela a tady je na to prostor, tak ten, kdo si to přečte, mu tímto děkuji:)

Pááá

 
vložil: Smoothie15
Permalink ¤


0 Komentáře: