22.Květen 2010
Přestávám mít ráda lidi,lidi kteří mě nazvou jako idiot,co má jen své prášky...až ti lidi budou projdou v mé práci aspoň deseti funkcemi,až se na ně vykašlou rodiče kvůli jiným,až v životě zabijí jiný život,až protrpí deset let života strašného psychického tyrání doma,pak bych chtěla vidět je,jak si poradí sami se sebou!!Jaké to asi může být když v prácí zvracíte,doma chytáte horečky a třepete se?jaké to kurva asi je?lidi sou kurvy,které vidi sami sebe...mí přátelé tvrdí,že mě znají!!Nikdo mě nezná...kdyby mě ta osoba znala,tak ví,že už přes dva měsíce žádné prášky neberu,protože se snažím z toho dostat úplně sama,ale to už nikdo nevidí... nemoc se nebere do huby a jindy bych to nikomu nepřála,aby si to zažili,ale po tomhle to přeju všem,aby si tohle kurva zkusili...každý mi tvrdí,jak hubnu,ze se zacinam ztracet,at se poradne najim...ja zeru porad!!!!!Uz si kurva uvedomte,ze asi mi neco je,kdyz se mi tohle deje...uz nikdy me nenazyvejte idiotem,co má své prášky,protože tohle sranda fakt není!!!!!!
Vložil: Spreyerka ¤


Komentáře (2):
  • 29.08.2010 14:32:59, CiKnI_cAjOrY_16

    Tyvadé tak to je teda hustý když jsem to četla aš husina po mě šla.... Nechápu lidi proč tě tak nazívají když ví co so prožila..!!!U mě to jsou idioti s velkym I....

  • 25.08.2010 17:31:40, Playgirl01

    je mi to fakt lito, jako neznam te a ani jsem ti to nikdy nerekla .. ale strasne me to boli kdyz to ctu!!! vyser se na vsechny oni nevi co to je! zij svuj zivot zij sve dny nikdy nevis kdy to bude ten posledni!