11.Březen 2011
   Začínalo to jako pohádka. Nasliboval jsi mi modré z nebe. Prý pro moje oči by ses rozdal. Že mi chceš vynahradit všechnu tu práznotu, co ve mně po špatných zkušenostech s chlapy byla. Ale byly to jen lži.
    Miloval jsi mě jen když jsi něco potřeboval. A když Ti nic nechybělo, tak jsem najednou byla totálně nepotřebná. Odhodil jsi mě jak kus hadru.
    Nevážil sis ničeho, co jsem pro Tebe dělala. Ať už to byla ochrana Tvojí osoby, ať to bylo lítání po všech čertech, abych Ti pomohla získat peníze....nebo už jen ta láska, kterou jsem Ti chtěla dát. Nic z toho pro tebe nebylo dost dobrý. Byla jsem jen oběť, která se dá lehko využít.
    Když jsem se dostala díky Tobě na úplný dno, bylo Ti to jen k smíchu. Měl jsi snad i radost z toho, že jsem málem přišla o všechno. Smál ses tomu, že jsem málem všechno vzdala.
    Měl jsi pořád ale snahu házet svoje hnusný činy na druhý, abys Ty vždycky vyšel jako ten andílek, za kterýho jsem tě považovala. A přitom ses rád bavil na můj účet. Vždyť já jsem ta kráva naivní, co Ti stejně vždycky skočí kolem krku!
    Způsobil jsi mi strašně moc bolesti. V tomhle Tě asi nikdo nikdy nepřekoná.  Ty moc dobře umíš člověka totálně vydeptat. Zbavit ho veškerý energie a radosti ze života.
     Když jsi mi nabídl přátelství, byla to zase jen další lest jak mě znovu začít využívat. Nutil jsi mě lhát. A já byla opravdu tak hloupá, že jsem to kvůli Tobě dělala. protože jsem tě milovala.
    Hrál sis na kamaráda a na kluka, kterýmu na mě záleží. Ale za rohem jsi mě zesměšňoval a ponižoval. A doufal jsi, že se to nedozvím.
     Ale ouha, já se to dozvěděla. A co Ty jsi udělal? jak ses zachoval? Zbaběle jsi utekl. Zničil jsi ty poslední zbytečky, co nás dva spojovaly. Ale víš co?!

JÁ JSEM TEN VÍTĚZ. ANO, BOLÍ TO! ALE JÁ NEJSEM TA, CO TO VŠECHNO VZDALA. TO TY JSI ZBABĚLE UTEKL. TY SES SCHOVAL. JÁ KLIDNĚ MŮŽU PŘIJÍT A PODÍVAT SE TI DO OČÍ. JÁ ANO. TO TY NE! TY SÁM ZJISTÍŠ, CO JSI VLASTNĚ PROVEDL. ZŮSTANEŠ NA SVĚTĚ ÚPLNĚ SÁM. UŽ TAKHLE TĚ NEMÁ NIKDO RÁD, KVŮLI VĚČNÝM PODRAZŮM, CO DĚLÁŠ. A DĚLÁŠ JE NA KAŽDÝHO. NIKOHO NEMÁŠ!!! JÁ ANO. MÁM PÁR PŘÁTEL, CO MI POHLADÍ BOLAVOU DUŠIČKU OD TEBE. MÁM KAMARÁDY, CO MI POMOHOU ZAPOMENOUT NA TU BOLEST. A MÁM I NADĚJI, ŽE POZNÁM NĚKOHO, KDO MI TOHLE VŠECHNO OPRAVDU VYNAHRADÍ A NEBUDE TO JEN SLIB. ALE TY, TY ZŮSTANEŠ SÁM!!! TAKŽE JÁ JSEM VÍTĚZ, I KDYŽ TO BOLÍ! A ABYS VĚDĚL, TY MĚ UŽ NEZLOMÍŠ, JAKO SE TI TO POVEDLO PŘED PÁR MĚSÍCI. I KDYBYS MI UBLÍŽIL SEBEVÍC, NA DNO MĚ UŽ NEDOSTANEŠ!

JÁ JSEM VÍTĚZ!
Vložil: Stupet ¤


Komentáře (1):
  • 13.03.2011 14:26:19, mattisks

    takhle se asi citi moje bejvalka. Jinak si nedovedu vysvetlit jeji chovani. Co jsem ji ale provedl, netusim. Chybi mi. Ale po tom, co tu predvadela..

    JA JSEM TEN VITEZ!

    lol. nakonec na tom nezalezi. Vitez je ten, kdo si umi vztah udrzet. Vitezem je ten, kdo si dokaze najit viteze.. Pokud jsi s clovekem, ktery si vsechno bere prilis osobne, daleko se ten vztah nedostane..

    Drzim palce at ti to vyjde v zivote a vsecko zase bude mit smysl :)