fakt?   13.Říjen 2008


Normálně, fakt super že si miláček snad přečetl můj blog a pochopil.. nebo stačil ten můj dopis??  nebo se zamyslel sám od sebe?? to je jedno protože tento víkend byl super.. udělal si na mě čas a choval se hezoučky (až na tu hodinku v 3tím poločase vid? a já ti ještě koupila pivo!)
jestli to vydrží tak budu zase ten nejštastnější člověk na světě.. a to by bylo bezva :D

Ale jestli mě nebude zlobit můj drahý tak co sem budu psát?? haf.. asi začnu psát moje zajímavý sny co se mi zdávaj.. (ale to věčinou když se hádáme.. tak moje představivost dělá divy) Mohla bych začít už ted!

můj poslední sen se opakoval 3x zasebou.. 3 dny se mi zdálo že mě někdo znásilnuje.. Poprví to byl Ufi s tátovim bejvalim zpěvákem, druhej den to byl můj děda .. fůůůůj.. a třetí den to byl círdův táta.. Tak to mi vysvětlete co to znamená.. Ale nikdy sme to nedelali natvrdo!!! :D to se nebojte! ale mela sem takovej pocit, hnusnej. znásilnovací pocit takovej... (ve snáři to znamená = rozkoš, dobrodružství, nemanželský sex)  ;) napsal/a: Uma.honey 19:14 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Uma.honey 22.10.2008 17:07:01

no jo dědo prosim tě


DeeDeeStar 16.10.2008 22:44:02

Kecy:)


ABARIZ 14.10.2008 16:59:12

Kačí probůh co se ti to zdá? To ti fakt nezávidim. Etě že mě se zdá poslední dobou jenom o lineage:o) S mužem ti to přeju. Fakt... mám z vás radost.