SEN?   22.Říjen 2008


Říkala jsem že Vám napíšu můj sen.. a hned je tady!
dne 22.10. 2008 V 5 hodin ráno sem se vzbudila a nemohla kvůli tomu hodinu usnout jak sem nad tim přemejšlela :D

Musíte pochopit že sen je něco co se nedá vyprávět srozumitelně a skáče od příběhu k příběhu.....

Takže  začalo to tim jak tedka hledáme byteček tak sme jeden našli.. Já sem jela výtahem a ostatní lezli po žebříku. Výtah byl malej a pomalu sem se tam nevešla!! Byt vypadal jako chata na horách.. ale stěny byly ze dževěnejch desek který byly jeste asi 5 cm od sebe.. takže tam táhlo podívala sem se z okna (nebo zkrz stěnu to už nevim) a viděla jsem vrtulník jak boří okolní domy.. tak sem chtěla rychle utýct.. nějak sem rychle slezla dolu... ale moji kamarádi lezli zase po tom žebříku ale najednou všichi jako hrušky spadly na zem protože žebřík zmizel!! Střich
Jsem na havaně u toho obchodu s cédéčkama a stojim tam prostě.. a najednou mě někdo zakleje a řekne mi že sem těhotná, strčí mi do ruky mobil a řekl/la že mám zavolat mámě ať mě odveze do porodnice že budu už rodit. Řikám že nebudu že nemám břicho.. podívám se a začíná mi růst až vypadá jako v 8mym měsíci.. a v druhý ruce sem měla deodorant s tou kuličkou.. a měla sem v tom krev, a furt to teklo. krev mi tekla i z pusy.. proudem! fur! celou bradu sem měla od krve a bezradná sem stála na havaně a snažila se říct lidem at mi pomůžou.. nikdo si mě nevšímal jako kdybych tam nebyla!! pomoooooc! krev!
Střich
Utíkám před někym (parta lidí), utíkám jim dost douho ale pak mi nadběhnou a chytěj mě.. zastqavim se.. podívám se na druhou stranu jestli nejde jeste utýct tak nejde.. zvedla sem ruce at me nechaj bejt..
Vzali si mě jako nějaký rukojmí a že mě pak prej zabijou... Ale oni to byli moji kamarádi.. Vim že tam byl Skřet/Dáňa, Dee, asi Buči, nějaký holky (hrozně kamarádský), a jedna kolegině z práce...
Byli na mě všichi hodní a byli sme v tom bytě kterej sme si našli.. mohla sem šechno kromě telefonovat a chodit ven.. ale nechtělo se mi chodit pryč.. protože sem měla všechny u sebe... oni taky nikam nechodili..
Kolikrát sem si eda řekla že potají napíšu někomu sms.. ale jak to někdo viděl tak se hrozně naštval a řval na mě at to nedelam! že mě jinak zabijou!!!
Střich
Jsem v aquaparku s tou svojí koleginí z práce.. sedim na lavičce a bavim se.. je sranda fakt! ale nesmim furt telefonovat!!!!! a furt mě chtěj zabít!!!!!!! pak se oběví krásný dětátko... tak 2 roky mu mohlo bejt.. podíval se na mě a dal mi uslintanou pusu.. (pak se na něj podívám a on má pusu plnou písku a drobků, tak mu to očistim kapesníčkem), podívá se na mě.. usměje se,, zase mi dá uslintanou pusu... a zase se na něj podívám a ten písek s drobkama!! proč!!!   Ta kolegině se na mě podívá a řekne že sem splnila nějakej ukol a že mě možná nezabijou.. pecka fakt! a pak se nademnou rozednělo a svítil jenom pruh světla na mě.. (jako že nějaký osvícení, páč to batole byl bůh  nebo co)
Střich
jsem zase v zajetí svejch kamarádů... seděj v obýváku a koukaj na TV.. Já se potají schovám do kuchyně abych si poslala smsku
a pak příjde nějaká holka  a řekne že už toho má dost!  že už mě nebude hlídat jestli někomu píšu a veme kuchynskej nůž a podřízne mě jako toho králíka..
Já spadnu na zem a ve vteřině jsem zase na nohou... a na krku mám jen díru.. krev nikde.. tak si řikám: joo já jsem mrtvá ale furt se můžu pohybovat jako normální člověk.. tak jdu do obýváku a chci postrašit dědka.. Chci mu chytit ruku a zvednout jí... JENŽE!! já sice chytim ruku ale růstane mi v ruce
Dědek se otočí jako mrtvola z klipu od Michala Jacsona z písničky Triller a začne se hrozně smát.. a řikat mi že sem uplně blbá že sem to už mohla zjistit dřív.. že už všichni tady v bytě sme mrtví!! a že prej proč si myslim že mi nechtěli lidi pomoct když sem byla těhotná a krvácela sem z pusy!! a nebo že sem nemohla napsat sms?? (protože by bylo divný kdyby někomu přišla smska od nebožky)
tak sem nevedela jestli bejt nastvana nebo se smat nebo jit pryc! zmatenost!!!
(ale přemejšlela sem kdy sem jako umřela a bylo to asi na začátku jak vrtulník zbořil ten byt, jak sem se ocitla najednou dole a kamarádi lezli po žebříku... )

Takže to byl můj sen.. dobrý né??? se ráno probudim a řikám si.. pecka nemusim do práce protože sem mrtvá a skoro sem fakt nešla napsal/a: Uma.honey 17:43 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář