pocit   01.Březen 2008


Je možné milovat a přitom nebýt šťastný; je možné být šťasný a nemilovat. Ale milovat a být přitom šťastný, to by byl zázrak.
Nemůžu za to že furt hledám nějaký problémy nebo něco co se mi nelíbí. jde jen o to že ten člověk je semnou nechce řešit.. nechce řešit vážný věci a chce si jen užívat!! jen pohoda, nic jinýho pro nej neni.. nějaký povinosti?? nezájem.. chtěla bych občas vidět že má o mě starost.. pomoct mě s něčím.. je ještě mnoho věcí co mi chybí.. ale všechno tohle mě jen tíží a napovrch vypadám že je vše oukej.. co když jemu taky něco vadí??? ptala sem se.. ale prej je vše oukej.. a vadí mu jen že mě furt něco vadí..
Miluju ho jako nikoho nasvětě a je to takovej krásnej pocit když sem s nim že nechci nic víc.. chci být furt s ním (což on neoplývá takovým přáním, jak smutné), chci se obýmat a to mě stačí.. chci být pohlazena a to mě stačí.. tyhle pocity mám už 6 měsíců a trvá to dál.. doufám že je o u něj stejné a prála bych si aby se zamyslel..

sice je mnoho dalších věcí a tohle je napsáno v eufórii kterou sem včera prožila a sní se také probudila.. se strachem a zase s hnusným snem který mě provází už 5 měsíců.. je to takovej strach že o něj příjdu jen kvůli někomu jinýmu.. snad je to jen můj blbej sen a ani se to už nikdy nestane..

""
Ten, kdo opravdově miluje, skoro nikdy nepozná, kdy ho ten druhý milovat přestal.""" doufám že tenle citát neni o mě..
""Teď teprve chci žít pro někoho druhého, teď teprve miluji, teď je život nádherný a cenu má každý den a žádný nesmí býti ztracen bez něho.""" to je ten pravdivý citát napsal/a: Uma.honey 14:05 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář