nový pocit? jupí   10.Říjen 2008


Nazdárek lidi co čtete můj blog.. po dlouhé době jsem zjistila že vůbec nějakej blog mám a četla jsem si co sem sem napsala.. jako pecka..docela vid? ale nejlepší ze uz je to dlouho ale furt je to pravda.. Psala sem : že bych chtěla bych aby o mě měl někdy starost (pořád bych to chtěla...)
psala sem : že chci být furt s ním a on neoplývá takovým přáním, jak smutné (to jsem sice s nim řešila ale ne moc dlouho takže zase sem nic nevyřešila)
psala sem : tyhle pocity už mám už 6 měsíců a trvá to dál.. (ano trvá..furt sme se nepohli z místa a to už jsme spolu 1 rok a 2 měsíce :D chachá. ) jak dlouho takhle ještě vydržim nic neřešit a spokojit se s tím že asoň jeden z nás je štěstnej (tedy on je stastnej)
Psala sem : že sem mívala špatný sny o tom že se rozejdem, že mě podvádí a podobný parádičky.. (tak to mě taky ještě nepřešlo.. do ted se probouzim s brekem že je něco špatne.. a proč asi.. protože mě to v normalim životě sere tak proto se mi to i zdá!!!!!

Je to docela smutný že už dost dlouho se mu snažim říct že se ke mě chova jak k hadru. voře semnou.. chová se ke mě "jako nevim jak bych to vystila".. snažim se mu už půl roku říct že je něco v nepořádku a že nejsem štastná.. a on už půl roku mi řiká : 

"já jsem štastnej, a ty věci kvůli kterejm ty nejsi štastná mi nepřipadaj duležitý.."
(co si o tom myslíte když mi tohle řekne)
Zkus si prosím MILÝ ŠTĚPÍ uvědomit že mluvit s lidma je důležitý a hlavně si uvědom jak by ses měl chovat ke svý holce, ženě, přítelkyni..(je mi jasný že jsem tvůj první vážnej vztah tak s tim nemáš zkušenosti) nebo jak si to mám vysvětlit.. zkus si přečíst o tom nějakou knížku nebo se někoho zeptat
jak jsem řikala .. je možné milovat a nebýt štastný? Ano je to možné
_________________________________________________________________________________
PS: zkus se nad sebobu zamyslet sám.. nebudu ti to do smrti opakovat.. když s tebou nepohnou ani moje slova ani kamarádi tak si to musíš uvědomit sám.. ale pochop že JÁ na to nebudu už moc dlouho čekat... Ach jo..
_________________________________________________________________________________
hele co jsem našla na cituj.cz......
Ke komu se půjdeš vyplakat, když jediný člověk na světě, který by mohl zastavit tvé slzy, je právě ten, kdo tě k nim dohnal? napsal/a: Uma.honey 15:51 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář