« Domů | Čao..*Tvoje Lentilka* » | Moje :D » | ... » | Zamilovanost? » | Ti mí *Házenkáři* <3.. » | Klíny :D..s ní :P » | ..*_* Ten NeJlepší *_*.. » | Červená Karkulka :D » | Na to nezapomenu :D...Dík Kubí :D » | Novej Rok..*!* »

_-_BlOumám_-_

°°_Sedim, nic nevnímám akOrád tu krásnOu písničku cO hraje z rádia..VzpOmínám na všechny důležité akce v mym živOtě..Vznáším se někde ve vzduchOprázdnu a žiju si svůj svět. Svět, kde mám nasazené růžOvé brýle a vidím, jak mi vše vychází a přeju si aby tO neskOnčilO. Jenže jednOu se stejně prObudit musím a musím začít žít znOvu tu realitu..

     Okey tak už jsem zpátky. A bOhužel neuleví se mi..POřád na tO myslim. Na tO cO jsem viděla a cO jsem nechtěla aby se stalO..Nečekala jsem tO, vážně ne..Hlavně ne Od té kterOu nadevše ZBOŽŇUJU a které se jen tak dObrOvOlně NEVZDÁM !!!__..Ale stalO se a já už tO nezměním..Já nevim..nevím nic...Cítím se ZVLÁŠTNĚ....

     A pak přijde dO mých myšlenek On. Ten kterýhO Miluju a  s kterým byl každý sen nadOsah..Ale asi jsem nikdy neměla dOvOlit, aby se dOstal dO  mé mysli a ještě hůř, k mému srdci..POkaždé když usínám, chci aby tu byl se mnOu. Ale musím zkrátka přijmOut tO, že má svůj svět dalekO Ode mě a já jsem jen ta nepatrná tečka mezi všemi těmi čárami..Ale díky tObě jsem si uvědOmila, jak žít nechci., ikdyž si byl ten, cO my ukázal nOvý smysl živOta..Děkuju ti za tO !!..

     BylO tO všechnO O nás..O našich snech, které jsme spOlu snili..O síle, kterOu jsme měli a spOlu vše překOnali..O lidech, kterým jsme se pOstavili a ukázali jim, že i naše láska má šanci na úspěch (ikdyž teď ta šance krutě slábne)..O věcech, které jsme ještě neuskutečnili, ale dOufám, že bude ještě příležitOst tO napravit..O minulOsti, které ses tak bál, že se bude OpakOvat..O lidech druhéhO pOhlaví, a hOdně lidí ví, ikdyž já zrOvna taky nebyla nejšťastnejší když se OkOlO tebe mOtaloO takOvejch hezkejch hOlek..O rOzhOdnutích..a O tOm, že vždycky máme na výběr a vždycky si můžeme vybrat tO správné...Ty jsi si svOu zálibu vybral a já tO nebyla..Mrzí mě tO, ale měla jsem s tím pOčítat, že budu až číslO 2..ty víš, že jsem tO tak nechtěla a myslím si, že ty také ne..

     My tO musíme zvládnOut !!--> MY..žádné Ty a Já..Děkuju ti za ty slOva..budu si je pamatOvat !!.._°°

*..Já vím prdelkO, ale víš jak mě tO vzalO :(..Ani nevíš jak mOc jsem ráda, že tě mám !!..Já tě nenechám jen tak jíít !! Na tO zapOmeň..ale musím tO jen vstřebat..

BerushkoO,miluju Tě a nic to nedoOkáže změnit.Ty toO wííš!!!Jsi proO mě důležitá.Nechci Tě ztratit.pROo tebe tu budu wždy!!

Přidej komentář