07.Červen 2008,21:09

V posledních dnech by se dalo číci rčení - jednou jsi dole , jednou nahoře. Poté , co jsem dostal z písemky ( závěrečné ) dostal 5 ku , nenapsal jsem dobře pravopisně email učitelce , ale tak jedno - lidi dělají chyby a z nich se musí poučit. Nakonec jsem dostal na vysvědčení , teda spíš dostanu 4 ku a "" nazdar - bazar "". Jsem však rád , že jsem nepropadl a snad úspěšně zvládnu první ročníík střední školy. Aspoň v to pevně věřím , ale s agličtinou to není taky zrovna růžový.

Poté  mi málem spadlo srdce , když mě moje nejmilejší na malý okamžík opustila. Chci , aby to bylo jako dřív ? Nejde to ! Te'd jsi každý den podávám několik řečníckých otázek na toto téma. Prostě jsi , budeš pro mě ta nej. a ty to moc dobře víš.

Další den mě čekalo náročné utkání proti ašskému soupeři. Tým Extream s námi změřil síly. Nebylo to vůbec lehké utkání , vzhledem k tomu , že nás jelo do Aše pouze 5 ( 4 + 1 ) a v Aši se k nám přidal jeden kolega s Diabla. V nadcházející sezóně nás spoluhráč. - Nebyl jím nikdo jiný než HOnza Šnajdr ( Spajdr ) momentáln policista ČR. Zápas byl vyrovnaný , ale my jsme dali asi o dvě branky více. Nakonec zápasu , když odešli někteří ( většina ašských hráčů ) jsem si šel boucnout za Aš. A stala se jedna nemilá věc , právě Spajdr mě udeřil ošklivě holí do obličeje. Ihned jsem utíkal do kabiny. Opláchnul jsem ránu , svléhl se a převláhl se do čistých připravených věcí. Zápas jsme nakonec vyhráli ( snad ) a sehráli jsme předposlední zápas před Libereckým turnajem Nisa Open. Na který Vulcane cestuje v pátek dne 13.6. 2008 v 6 : 00 ( ráno ). Posledním testem bude zápas proti chebskému celku Demence. Ten je na programu ve středu. Od 17 : 30 v hale chebského gymnázia , kde vetšína ( néli všici ) hráči Demence studují.

S pozdravem Vincík

 
vložil: WINCENTH
Permalink ¤


0 Komentáře: