08.Červen 2008,12:07

Jednoho krásného dne se vzbudím , je neděle 8.6.2008 cca 8 : 30 ( ráno ). Pustím si PC , napíšu , co musím tedy článek na chachaři.cz , něco napíšu an stránky klubu ( Fbc Vulcane Cheb ) více na : www.florbalcheb.mujteam.cz , posléze jdu ven , že se půjdu opalovat na zahradu , opalkuju se asi 15 minut a v tu 16 minutu začne poprchávat , odnesu 3 lehátka , který jsou vždy připravena na opalováníčko venku u bazénu ( nedaleko baráku ) :-D... Vezme pejska - Buddyho a jdeme do baráku , v tu chvíli začnu psát na libimseti.cz do weblogu , pejsek chrní vedle mích nohou :-D..

Na icq se zjeví kamarádi , kteří byli stanovat na Jesenici ( tam je to best ) :-D , na icq asi tak 25 lidí , ale nikdo nepíše. Nuda teda jak cíp , taky proto píšu tento článek :-D , abych zabil dlouhou chvíli. Na icq není moje nejmilejší , jinak by zcela určitě nuda nebyla.

Je pravé poledne , když se vydávám opět ven. Doufám , že opět nezačne lejt či pouze poprchávat. Zase bych musel se dát na útěk i se svým pejsánkem Buddýskem a rychle skládat opalovací náčiní. Jdu ven , bazén nechám zastřešen a lezu do něj. Voda teploučká cca 30 stupňů celsia. Ve vnitř jak v "" opičárně "" !...Přesto voda velmi osvěží , jsem tam asi třičtvrtě hodinky , mimochodem v tu chvíli mezí tím přijížďí otec. Byl na výletě na kole. Později taky jde do bazénu , ale to já tam zrovna nejsem :-D ..

V bazénu jsem si celkem zablbnul , jako obvykle stojky , potápky :-D , vylézám skoro rozmočen ( znáte to , ne ? ) :-D ...

Posléze jdu do baráku , kde opět bezmyšlenkovitě serfuju po netu a nikde nic. Otcova přítelkyně mi vyjíždí , tak tížený výpis z účtu o převodu peněž ( koho by zajímalo stravného a ubytování ) na Liberecký turnaj Nisa Open , který se uskuteční ve dnech od 13 - 15.6 2008 a Vulcane se tohoto turnaje účaní.

A tak nějak šel ten den dále :-D... Ještě mě čeká odvoz otcův do rodného města Chebu :-D.....A zítra zase do školy : Už je tu zase ta pitomá škola , učitelky řvou a jídelna smrdí :-D ... Jo jo je to tak no :(..Už , aby byli prázdniny.

s pozdravem Wincboy - Václimen :-D

 
vložil: WINCENTH
Permalink ¤


0 Komentáře: