06.Duben 2009,19:52

   Pár zbytečných otázek pro začátek. Máš někoho rád, alespon jednoho člověka. Jaké je milovat? Co je to láska? A jaké jsou její druhy? Kde je hranice mezi láskou a posedlostí? A konečně,na základě jakého kritéria se lidé zamilovávají, a proč?

   Kdo zná všechny odpovědi?

   Snad bych byla schopna odpovědět, ale zcela subjektivně a tudíž nepřesvědčivě. Můžu básnit o tom, že podle mého je láska nádherné splynutí duší. Je to kouzelný pocit, že nejsem sama na životní úskalí, jistota, že můžu být sama sebou, a také vědomí, že jsem překonala vlastní egoismus a poskytuji někomu tu samou radost. Láska je jedna velká duše ve dvou tělech. Láska je jediným činitelem, který vnaší barvy do života. A milovat je tudíž nádherné, tak proč by se někdo nechtěl zamilovat?

  Anebo bych mohla reprodukovat názory různých sexuologů a odborníků, kteří tuto vědu nevědu studovali, avšak jejich názory svádějící vše na chemii a touhu počít potomka jsou neromantické, a tudíž nemůže prorazit mé růžové brýle. Hlášky o tom, že si vybíráme partnera podle genetické výbavy, abychom měli silné potomky, jsou akorát trapnými pokusy o vtip, se kterými se nemůžu ztotožnit.

   Copak mě jde o potomky? Mám ještě tolik let času a ty chci prožít s někým, kdo bude sdílet mé názory, kdo mě bude bavit a opečovávat, kdo mi dovolí, abych ho milovala a rozmazlovala. Chci je strávit s chytrým, zábavným, vychovaným zlatíčkem. Chci je prožít v náručí mého miláčka. Tím jsem si jistá!! A opravdu si při pohledu na něj neříkám, že budeme mít dokonalý děti

  Nevím proč, ale od rána mi bloudí s mysli a mé myšlenky se neustále rozbíhají za ním. Vzpomněla jsem si dnes na tolik zážitků a neuvěřitelně se mi stýýskááá... Je to proste Brouček

I LOVE MY LIVE BECAUSE IT GAVE ME YOU
I LOVE YOU BECAUSE YOU ARE MY LIVE

  

 
kategorie: Můj svět
vložil: Wonder142
Permalink ¤


0 Komentáře: