04.Červen 2007,21:22

  Proč se ženeme za jednuškami? Aby nás rodiče pochválili? Naši už si zvykli... Sním o "čistým" vízu, ačkoliv by to znamenalo si nevšímat přicházejících prázdnin a učit se...

  Proč držíme diety? Abychom se za sebe nestyděli na koupáku? Stejně budem... Si najdeme na svem těle neco jineho "nechutneho"... A nedame si zmrzlinku bo drzime "dietu"... avsak cola na osvezeni musi byt!!!

  Proč prahneme po seznamovaní se s lidmi? Stejně je pak kritizujeme a hledame na nich chyby, jen abychom se zbavili vlastního mindraku.

  Proč chceme poznavat jiné, když jen málokdo zná dokonale sám sebe?

Tech otázek mám po víc, ale zatím mi bude stačit zodpovězení těchto... tak co zná vůbec někdo odpověd alespon na jednu z tech otázek???

 
kategorie: Můj svět
vložil: Wonder142
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 08.06.2007 12:24:22, Caecum

    Zkusím to, ale také se životem zápasím a některé věci nechápu. Vzdělání je předpoklad k tomu, aby se človwk mohl stát moudrý. Inženýr ještě nemusí být moudrým. Když ale máš dostatek informací a použiješ je ve spolupráci s mozkem, pak se ti může podařit dělat věci dobře, být klidná, vyrovnaná, moudrá, hodná a prostě báječná ženská. O to těm rodičůj jde, protože tě milují. Moudrý ale ví, že nic se nemá přehánět, že vše má být v rovnováze - a to by mělo platit i s tou školou. Protože heslo V.I.Lenina je prostě šílený: učit se, učit se, učit se...

    S diatemi je to podobné. Nežrat nezřízeně a nehladovět a být v pohodě, protože člověk se neposuzuje podle cm v pase, ale podle toho, jaká je. Raději si na pustý ostrov vezmu tluskou kamarádku, než krásnou holku, kterou zajímá jen její desig.

    Bez ostatních lidí bys nemohl posoudit sebe sama. potřebuješ ostatní k tomu, abys věděla jaká jsi :)