15.Duben 2008

noo.. vypada to, ze sem si navarila pekne horkou kasi:D
vcera v pul jedny sme vyrazily s lori do skoly pro kitty (5). nevedela sem moc, co mam delat, chvili si houpala na houpackach a pak sme sly domu. tam sem s ni zustala sama a snazila se ji zabavit, ale bohuzel se ukazalo, ze me vubec neposloucha.. kdyz sem po ni neco chtela, vzdycky mi rekla jen.. i will show you something really cool.. a neco prinesla a popisovala to. no po pul hodine sem toho mela plny zuby, neodpovedela mi na zadnou moji otazku. pak prisla annie a jake, ale ten zas hned odjel s lori na trenink. no a tak.. sem zustala cely odpoledne sama s holkama.

 annie byla jeste v pohode, je to fakt chytra holcina, a kitty taky, ale jen, kdyz neco chce. takze sme hraly hru, co sem privezla, delaly si snack a pak veceri, ale slo to uplne out of time, protoze sem zapomnela na cas a zacala delat veceri az pozde.. jediny, co jedi, jsou testoviny se strouhanym syrem a cus. tak sem jim to uvarila, a ony, at jim to prinesu do garaze, kde maj neco jako hernu.. pustily si high school musical a vubec je nezajimalo, ze uz je cas jit spat. takze.. kitty uz mela bejt davno v posteli, ale kdyz sem ji prosila, at jde do vany, chtela mi ukazat something very cool a tuhle konverzaci sme vedli docela dlouho, az nakonec vlezla do sprchy. ale spat se ji nechtelo, zacala bejt vztekla a tak sem ji rekla, ze jestli si po sobe neuklidi a nevleze do postele, nebudou zadny fairytales.

no.. to sem si teda pomohla.. prinesla mi muj seznam a zacala na me vrcet, ze mam poslouchat jeji mamu a ne si tvorit vlastni pravidla, ze ji proste cist BUDU a basta a ze vlastne ani nejsem jeji aupair.. ze sem tu 3 dny a nevim nic o tom, co ona dela a jak zije a ze zranuju jeji city (EH????) a at ji prinesu mobil, ze chce zavolat mamince a vymenit me. tak sem ji vytocila maminku a nevim, jestli ji opravdu volala. kazdopadne.. za hodinu sem sedela u kitty na posteli a cetla ji pohadky. lori mi rekla, ze to musim pochopit, ze ted byly tejden u taty a ze nemely zadnou disciplinu, ale co je mi sakra po tom? tssss.. takze prvni vecer sem se dostala do postele tak v 11 a byla naprosto mrtva. na zachod sem si mohla dojit az po celym dni s tou namyslenou fiflenkou!

Vložil: _sheeni_ ¤


Komentáře (4):
  • 19.04.2008 01:33:11, _sheeni_

    jo, a prej to byl jeden z duvodu, proc si me vybrala ta mama. ze prej cheerky maj super povahu. ale.. prej sem tady proto, abych poznala novy veci.. tudiz na cheer muzu zapomenout. tsss.

  • 19.04.2008 00:24:25, Lenka (invalida)

    Téda Veru.. docela mě to lákalo, ale jak to tak všechno čtu, asi bych to nezvládla :-) Buď statečná, děti jsou zmetci - hlavně ty americký.. Počkej, až Jake nakecá matce, žes ho obtěžovala :-DD No nic.. Moc na tebe myslim.. Už jsi na sebe práskla, že jsi cheerka?:-)

  • 18.04.2008 00:51:43, CheerAnomis

    dá..= dál..:)I´m sorry..:)

  • 18.04.2008 00:50:46, CheerAnomis

    Tak Verunko jak to jde dá..???? Hořím nedočkavostí..