03.Prosinec 2007

tyyy jo, tak dalsi rok je za nama.. leti to hrozne rychle, coz nejvic vidim na ruznejch akcich, ktery se opakujou.. tim padem i cheer spirit cup.

tentokrat se to konalo v letnanech v palace cinemas a prislo hrozne moc lidi, takze cely kino praskalo ve svech, dost lidi stalo a sedelo na schodech.. a chudaci my soutezici sme nevideli abs nic:)
kazdopadne lions cheer..:)

vecer pred soutezi sme s mandli dorazily k simce, kde sme opet uvarily kure na porku a hranolky, kterejma sme zaplnily zaludky. pak sme koukaly na fotky, nektery byly teda hodne zajimavy.. treba jako bejvalej pritel valici se v trave mezi zvratkama v poblity mikine jeho kamose se slanejma tyckama v puse..opravdu podivana.. a nebo sileny fotky z lionskyho silvestru, nebo desetileta simca v extentionu s nama juniorkama o 6 let starsima, to uz tak nechutny nebylo.. noc sme stravila s magdickou v posteli, vubec sme nemohly spat a tak sme vedly filosoficky hovory, jako ostatne vzdycky (a bude se mi po nich stejskat..:'(..)

v sobotu mely sme sraz v 8:50 pred kinem a kupodivu sme tam byly vsechny a mohly jit k registraci, ktera me nejak minula, protoze sme hned sly do satny..:D eh.. teda do prostoru za kinosalama, do chodeb a nedostavenejch salu.. no proste kotel jako lions sme dostaly uplnou VIP satnu, coz znamena chodba hned u vchodu na plochu..takze pres tasky nam celej den behaly cheerky z cely republiky, divim se, ze se mi neztratil fotak a mobil a penezenka (i kdyz.. kdo by stal o tramvajenku a fotky mejch lasek, kdyz hotovost cinila si tak 13 korun, ze jo?). ale!! nastesti sme si tam udelaly domov s willworstem millerem a dominicem purcellem a fotkou lions cheeru, ktery sme prilepily na zed tejpkou:D hned to bylo vic jak doma!

kazdopadne, vsechno zacalo all star vystoupenim, ktery tentokrat neukazalo nic novyho, az na salta a lib variation:) a ten high school musical tanec? podle me to bylo dost pomaly a trochu sem se u toho nudila.. ale tak jeste zbejval showtime na konci, kterej byl zas na druhou stranu nadupanej:) a mely sme vanocni vyzdobu na hlave, takze aspon sem se pobavila.

pak prisly na radu dua, peewees (od nas Anicka a Katrin), junior a senior..tam sla Jana s Denisou a ja se Simcou.. byla to fakt sranda, na zacatku sem skoro zapomnela, ze mam tancovat, zapomnela sem i hodit sebou na zem po skocich.. a na konci sem si zvedala pomy a privodila si otres mozku o platno.. au!!!
ale! bylo o me super postarano, takze nakonec sem si to vlastne docela uzila,hiiii.

no pak tu byly dalsi kategorie, ve kterejch sme nemely zastoupeni a pak tu byl group cheer, ve kterym nam total vsechno spadlo, takze opravu velka sranda, fakt trapas, az sem se musela smat.. holky to obrecely, ale tak co, to se stane..a prohrana bitva neni prohrana valka! v cheeru se nam vsechno povedlo, i kdyz to misto.. TO MISTO!! plocha byla trosku mensi..:D a dance sme jely na jinou hudbu, ale zachranily sme to..

no prislo se na nas podivat docela hodne lidi, nejvic me teda prekvapil pavlik s honzou, nikdy za moji cheer karieru neprisli a ted se najednou objevili.. prijemny prekvapko. a jeste za zminku stoji vystoupeni radky bandasovy, ktera mela problemy s hudbou na duo a rvala pred celym salem na zvukare, kterej za nic nemoh.. tedaa, neni to moje trenerka, ale i tak bych se stydela.. fakt smutny, ze to pak vypada, ze takhle strasidelnej je celej tym, i kdyz vim, ze to tak neni.

no a jinak, vyhraly sme se simcou duo! a taky prvni misto v cheeru a v dancu.. akorat ten group no, vyborny sesty misto.. vsechno sme to zavrsily filmem Kouzelna romance, u kteryho sem se opravdu zasmala, za vydatny pomoci martinky a simci s petou.. bylo to tak trapny, ze kdybych za to zaplatila, tak se snad rozbrecim.

a pak sme jeste nejely domu a nekteri lide z tymu pokracovali k pete andrlici domu, kde nasledoval vecer s hororem a pecenim pizzy, ktera byla nakonec dost spalena.. vlastne byla na uhel. musim rict, ze me prekvapilo, ze peta a zuzka si na ni hooodne pochutnaly:D good job holky!!!
taky sme meli incident se zachodem, kterej nas uplne dostal.. no dodam fotky, az budou k dispozici, i kdyz myslim, ze kdo tam nebyl, tak stejne nepochopi!! nakonec sem zustala vzhuru jen ja a simca fialka a vedly sme dlouhy debaty o vsem moznym, az sme ve 3 odpadly..
rano nam udelala peta snidani do postele, pri ktery sem do sebe nahazela uplne nemozny kombinace, koukali sme se na ducharsky videa a taky sme se usmirily se zachodem.. no proste sranda:)

odpoledne sem mela jizdu s rodinkou a tatinek me dokonce po 2 hodinach rizeni pochvalil, ze bych mohla jezdit sama (haha:).. tak, to byl celej vikend, a pristi bude jeste lepsi.. juniorkej den v sobotu a lions party the grease v nedeli? to zas bude akce..

Vložil: _sheeni_ ¤