01.Květen 2008

tak.. vcera sem videla poprvy tu dalsi rodinu, ke ktery bych ted mohla jit. no barak maj teda docela zajimavej:D a pokoj aupair je fakt docela hezkej, ma svuj vlastni vchod, auto, platej veskerej benzin, coz neni vubec obvykly.. no prijela pro me mamka, coz bych popsala jako setkani se starou skautkou.. takova chlap trosku, smala se jak stado zeber (no, nevim presne, jak bych to popsala.. takze si to domyslete) a dovezla me k nim domu na kopec, kde maj barak.. ona nepracuje, jeji manzel je nejakej prezident firmy nebo co, takze sou docela prachaty.. coz ukazuje i to, ze platej ten benzin a extra hodiny, kdyz bych pracovala pres. jenze.. moc skvely mi to neprijde, ponevadz si aupairku do rodiny nepustej. muzu sice jist s nima, ale ten starsi kluk to prej nema rad.. ze chce prej 'jen rodinu'.. takze jist bych musela sama.. no a taky mi bylo receno, ze se jede na hawaii.. tak sem trosku jasala, do ty doby, nez mi rekla, ze bohuzel ja jet nemuzu, protoze je to moc drahy a oni nemaj penize nazbyt.. haha:D a ta aupairka jeji rikala, ze je hodne nezavisla, ze proste k tem detem nema zadnej vztah (to taky bylo videt..), ze je proste jen hlida.. takze nejsou zvykly mit radi nekoho dalsiho, kdo 'neni' v rodine.. hm. tak to se mi moc nelibi no. kazdopadne u lori zustat nemuzu, protoze nemine den, kdy by na sebe cela rodina nevriskala.. a to myslim opravdu vazne, mam ve zvyku psat, jako ze prehanim, aby to bylo zajimavejsi, ale vsechno, co sem napsala sem od myho odjezdu z prahy, je pravda, cista a nepribarvena.. proste mama je normalne mlati, pak jim da zmrzlinu, ja sem ta spatna.. a proste kocourkov:D:D:D nevim, jak si to mam vykladat, vetsinu casu travim u sebe v pokoji a nebo u bianci, ktera mi fakt pomaha, a jeste jeji hostmama, coz je moje LCC a je uplne uzasna.. takovou bych chtela rodinu, ze neni problem si s nima vecer sednout a pokecat si, kdyz deti spej.. nikdy bych do sebe nerekla, ze tohle budu tvrdit, ale clovek na to vzdycky kouka jinak, kdyz nevi, o co jde.. ze:) no.. dneska bianca ma babysitting night, coz znamena, ze rodice jdou na veceri a ona musi zustat v dome, i kdyz deti uz sou davno v postelich. takze asi pujdu k ni a budem se koukat na nejakej film, zavolame si pizzu a koupime cookies.. ten jejich dum mam hrozne rada, mozna je to tim, ze sou tam na me hodny, nebo nevim, ale hrozne rada tam travim cas, i kdyz to znamena, ze musim jit pul hodiny pesky k nim, protoze auto nesmim pouzivat kvuli pojisteni (hm.. hlavne, ze vcera sem vezla jakea na lax..) kazdopadne, tady nemusite chodit do kina, lepsi vyber maj v televizi!!!

(mimochodem, v nedeli sme byly v kine. na smart people. haha, kino se trema salama, v celym kine sme byly samy, protoze vsichni lidi sli od osmi a ne od desiti.. byla tam hrozna kosa a dost se to podobalo scenam z vriskotu.... haha, to je ale priznacnej smajlik!! no a koupila sem si mnm's a staly me 5 dolaru, coz docela bolelo.. takze do kina do san rafael uz nikdy:D)

no.. a konecne se dostavam k tomu, jak se ze me stal nakupovaci blazen. zacalo to nasi prvni vypravou do obchodu jmenem ross. podtitulek je dress for less.. a fakt to tak je:D vypada to jako nejakej vesnickej kramek, az na to, ze je to velky jako tesco.. :D myslim tim, ze to neni nejak extra zarizeny, proste jen rady s trickama, tilkama, sportovnim oblecenim.. a vetsinou tam sou neznamy znacky, neco jako tady.. a pak tam sou taky skejtovy znacky a taky navrhari, jako DKNY, Louis Vuitton, Ralph Lauren a tak.. asi uz sem to zminovala.. nicmene to byl muj prvni zazitek, co se tyce obchodu a vyplati se tam fakt nakupovat znackovy veci. proste si predstavte treba quiksilver a to, ze maj nejvetsi slevy.. kolik byste ocekavali, ze bude stat tricko ve sleve, kdyz normalne stoji 600 a vice? ja tam 300..250.. tady je to vsechno kolem 100 v prepoctu. od 60 do 120 za roxy, ripcurl, hurley, billabong.. nikdy sem nebyla nejakej znackovej uchyl, ale ty veci jsou vetsinou levnejsi nez ty neznackovy.. takze to je ross.

dneska sme vyrazily do targetu, coz bych prirovnala stylove tak k h&m. prijely sme v pul 10 do nakupniho centra a prvni sme narazily na ross.. takze s tim, ze se tam 'jen podivame', sme vesly dal.. a po hodine sem platila 66 $ za tasku od levi's, billabong, roxy a pak tricko ecko a tanga a zabky adidas.. oooops!! nejvetsi problem je, ze to narusta. prvni muj nakup stal 4 dollary. dalsi 13.. dalsi uz 35.. a ted? trochu se desim.
no.. pak sme si udelaly malou projizdku po parkovisti mezi tema obrovskejma obchodama.. a cestou k targetu sme nasli marshall's. o tom sem slysela jako prvni, ale pote, co sem nasla ross, ma mysl byla klidna.. to vsak opadlo, kdyz sme vesly dovnitr:D vypadalo to trochu lip nez v rossu, bylo tam strasne moc veci, uplne napraskany stojany, nektery veci byly stejny jako v rossu, ale vetsina byla jina a jinej system, takze trochu trvalo, nez sme se zorientovaly. no ale pak zacalo peklo.. obe sme rekly, ze uz nic nakupovat nebudem, ze se jen tak podivame.. haha..  za 10 minut sme se potkaly u kabinek, kazda v ruce 15 kusu.. no sileny:D fakt vam rikam, ze to jde mimo me!!! tak sem si musela koupit tricko, 3 dalsi sem s tezkym srdcem vratila. a pak zbylo jeste trochu casu a tam sme konecne dorazily do targetu. nooo.. hned u vchodu na nas kricely kabelky za 5$ (buh vi, ze mam kabelku jednu a nejsem nejaka nanyna, co jich ma padesat..), no ale tohle neslo jinak, nez ji koupit:D radsi sem se moc neprochazela, jen kousek obchodu sem videla a to stacilo k tomu, abysme na sebe s biancou vriskaly, "paneboze a tomuhle neuveris.. a budu zvracet, musim to vsechno mit":D no nastesti sem zustala jen u kabelky, ale jen proto, ze v sobotu jedeme do san francisca a mela bych mit neco s sebou:D nicmene.. celkova utrata cini 80 $. coz je v prepoctu  tak 1400? a to bych v cr dala tak za to ecko tricko a tasku billabong. takze zas tolik neutracim. ale musim se krotit:D

btw.. chce nekdo nejaky hadry?

Vložil: _sheeni_ ¤


Komentáře (1):
  • 02.05.2008 13:55:33, Katik s(í)egr

    Tak ja bych chtela noo,kdyz se nikdo nehlasi:)ale hodne:D