11.Prosinec 2007

No a nedele.. to sem vyrazila plavat s ondrou do podoli, a poctive sme plavali celou hodinuJ a semleli vsechno mozny i nemozny, proste takova vodni terapie!

Po prijezdu sem si akorat stihla umejt vlasy a namalovat se.. a taky nahazet do tasky vsechno potrebny na lions party.. a ze toho bylo.. pripadala sem si jako nejaka hvezda (ok, to bylo hodne prehnany..)! Mela sem sraz se zuzkou a mocnou (a jel s nama i pan konak:), po ceste sme si koupily veceri a pak pokracovaly do PM klubu, kde se to vsechno melo odehrat.

 

A taky ze jo (ta kocka.. to je proste nejvtipnejsi smajlik, co sem kdy videla)

Nejdriv sme parkrat zopákly program a pak uz vsechno mohlo zacit. Prislo teda docela malo lidi, na to, kolik je jich v tymu.. ale to vubec neva. Nutno podotknout, ze nektery chlapci prisli opravdu v prevleku.. a rekla bych, ze naprosto bezkonkurence to vyhral Danny Bohacek! Zacaly sme pomadou, vystoupenim.. coz bylo dost trapny:D ale proc se neztrapnit, ze jo.. pak nasledovala vedomostni soutez, takze zase trapas.. pak anticeny, kde sem byla uspesna a vyhrala sem XICHT tymu (velice prihodne, co si budeme povidat!), no nic, aspon za to byla cokolada! A navic, cenu SAMPON tymu vyhral kdo jinej nez Pepa Murgas, takze aspon se nesmali vsichni jen me..

Předposledni byla akce podobna miss a missakovi, coz byla teda docela sranda, nej par nakonec byl peta bohacek s martinkou a velice jim to sluselo.

Nakonec, a to sem si fakt uzila, byl Evolution of dance (search on youtube;)), a to melo i docela uspech..

To byl teda konec oficialni casti a pokrocilo se k volne zabave, kterou sme s monikou pojaly jako obvykle, sex on the beach a najit ochotny kluky:D neee, kecam! Povidali sme si s tomaskem, kterymu sem se snazila sbalit nejakou cheerku.. ale prece jen sweet 17 uz neni u nas v tymu aktualni vek pro vhodneho partnera. Hodny tomasek se ovsem hodne rozjel, pocinaje divokym tancem na parketu jako jedinej kluk.. a konce striptyzem pro pozustale hosty..no byla s nim fakt velka sranda!!!

Nakonec sme jeste pustili evolution, na kterej sme to s katou pekne rozjely.. a pak se dost fotilo.. a povidalo a tancovalo.. az najednou zacali hrat ty samy pisnicky dokola a do kapsy bylo poradne hluboko.. J muselo to skoncit v nejlepsim, tzn. asi v pul 12.. ale kdyz vezmu v potaz, ze se parilo od sesti, tak to neni tak malo. No proste, lions party sice trochu jinak a s jinejma lidma, nez bych ocekavala.. presto vyborna akce, kterou sem si hoooodne uzila. doporucuju album album lions party!

Vložil: _sheeni_ ¤