15.Květen 2008

tak o vikendu sem byla s vercou na plazi, vzala s sebou dve docela streleny kamaradky, tak aspon byla sranda.. no a v nedeli sem odmitla randee, protoze mi bylo receny, ze najednou musim odejit uz na konci tejdne.. k marii (ty novy hostmom), ze prej me potrebuje uz ted.. no tak v tom byl trochu bordel.. pak sem teda zase byla seznamena s tim, ze ne, ze se odstehuju az ve ctvrtek, az budou deti pryc.. a nakonec se teda dopracovali k tomu, ze to udelame v utery.. no nevim, o co jim jde, takovejch reci kolem toho, misto, aby si to poradne rozmysleli a rekli neco jednou.. no neva.

tak posledni vecer, coz bylo v pondeli, sem mela babysitting vecer, protoze lori musela odjet a tak sem si rekla, ze dam spat kitty a pak se rozloucim s annie. predtim sme se jeste koukaly s annie na high school musical 2, coz ona hrozne miluje.. no a pak  pozdejc, kdyz kitty usnula.. tak sem vzala annie na strechu baraku a prinesla ji sladkosti a napsala sem ji dopis.. tak sme tam sedely spolu v pyzamu, byl takovej fakt hezkej vecer, docela teplo.. a vlastne cely to bylo jak ve filmu.. az mi chvilku bylo celkem lito, ze od ni odchazim, bavily sme se o jeji mame a o tom, ze se k ni chova nespravedlive, protoze neni moc problemova.. a taky o tom, jak si na strechu jednou vezme svyho kluka, az mama nebude doma a ze si na me urcite vzpomene.. no bylo to docela mysacky, pak nam zacala bejt zima a tak sme se vratily a delaly hrozne nenapadny.

no a rano sem se ani nerozloucila s jakem a kitty, protoze to zas bylo hekticky jako vzdycky, lori na ne rvala a delala zbytecnej bordel, pritom se nic moc nestalo.. akorat jake byl nastvanej a opravdu dikybohu, ze sem od toho kluka pryc, ten me prekvapil jen neprijemne za celou tu dobu, co sem byla u nich doma. no kdyz odesli do skoly, tak sem si zacala balit, a nastesti sem uz pulku veci mela sbalenou z patku, kdy sem mela cas a myslela sem si, ze budu muset vypadnout v nedeli. ale stejne to byl problem a dikybohu za cherin a ten jeji kufr, co mi dala, mela sem pocit, jak budu mit prazdnej kufr navic, ale byla sem rada, ze sem to vubec sbalila do tech dvou.. plus jeste plnej batoh a kabelku.. a to sem netahla sklenicky (ktery mimochodem ma lori porad jeste zastrceny v krabici v garazi.. no vrazila bych ji facku za to..) a darky pro deti.. hlavni ale je, ze sem teda nakonec zabalila a docela ve spechu opustila barak..

marie me odvezla do jejich domu a cestou mi vypravela, jak vsechno bude fajn a ze se nemusim bat.. skoda, ze to vypadalo tak umele.... no po prijezdu sem si nahazela veci do herny.. coz je mimochodem jen takovej prostor mezi kuchyni a klukovskejma pokojema.. takze slusnej pruchodak.. a ustlala si na gauci, haha. zbytek dne sem stravila s vicky, coz je jejich aupair a mozna sem to uz zminovala, a s brettem, coz je ten 3letej ron weasley. pockejte si na fotky, ten ma snad ty vlasy obarveny!! a pak sem si dala pizzu, co privezla marie a koukala na televizi, a pak sem sla k vicky do pokoje, do myho budouciho pokoje..  a tam sem dikybohu mohla jit na net na jejim notebooku a taky sme se koukaly na telku na sweet home alabama, z cehoz sem moc nemela, protoze sem byla nejvic unavena a sla sem v pul 10 spat!!

a dneska sme stravily celej den jezdenim po okoli a je to fakt neco jinyho, nez u lori.. tam je to nuda, ze sem skoro pocitala minuty, ale pak sem si rekla, ze to uteklo rychle, protoze sem nic moc nedelala. a tady ma den snad 60 hodin a kazdou minutu se neco deje.. takze ted mam pocit, ze mam za sebou maraton, a to je ctvrt na sedm vecer..no dneska uz me nic moc neceka, pracovala sem dokonce i vic hodin, nez sem mela, ale ted mam konecne volno.. yeah..

Vložil: _sheeni_ ¤