18.Květen 2008

tssssss.. tak to vypada, ze ani tahle rodina nebude to pravy orechovy.. no co, uvidime. kazdopadne, vcera sem se nastehovala do svyho novyho pokoje, kterej je mimochodem fakt hezkej, dodam fotky.. az na to prijde:) a zacala si vybalovat.. ale tak jakoze pomalu, abych to neuspechala. no a! hned me zavolali do pokoje toho kluka connora, coz je ten vetsi ron weasley. ze prej se mam jit na neco podivat. no tak sem vesla a vyskocil na me had.. no takovej slusnej, tak metrovej had, a to primo z tatikovy naruce.. a taky probehl nasledujici rozhovor:

ja: ehm.. to je jako vas had?
bruce: no je to normalni had, tady se vyskytuje docela casto..
ja: no ale jako ja myslim, jestli je vas? jako domaci?
bruce: je to jeste mlade, to moc nekouse.. vidis? jen takhle trochu skrti..
ja: aha, tak to je moc fajn.. a je to vas had? jako DOMACI MAZLICEK?
bruce: jo.. tak to ne. nasel sem ho tady na ceste.. pred barakem.
ja: coze? a to ste ho jen tak chytil?
bruce: jasne, do ruky prece.. on se moc nezdrahal.. jak rikam, je to jeste mlade a nema vyvinuty zuby.
ja: a to je jako normalni? ze jdete z prace a chytnete si po ceste hada? vzdyt ani nevite, jakej je to druh..
bruce: no oni tady zijou.. vim priblizne, jakej je to druh, sice tady ten vypada hodne podobne jako jeden hodne nebezpecnej, ale to bych se musel hodne plest.. a jak rikam, tenhle kouse az, kdyz je dospelej, ted jen trochu skrti..

.. co.. co.. CO?!?!?! kde nechal mozek?? (pripadala sem si jako v ty knizce south park, kde sou psany scenare a popis, co se deje.. a kdyz se neco stane, vzdycky tam je "deti mlci a mrkaji"..)

jako jeste sem si porad nezvykla, ze ten malej ron chyta do ruky vsechny mozny brouky a pavouky a jesterky, travi tim cely dny a vriska.. "veronikaaa!! there's bug over there! he's so cute!!" a pak je umacka k smrti, jako tu malou rybicku v jezirku pred par dnema nebo "did you see lizard?!" (coz ale ve skutecnosti vyslovuje jako wizard, takze.. buhvi, na co se me to pta.. mozna jsou tu kouzelnici a on je fakt ron weasley! uz bych se nicemu nedivila..)
a taky tady po silnicich chodej srnky a jeleni, takze to nekdy vypada jak v pohadce o bambim.... ale nosit si domu hada, to je na me trosku moc, to prece neni jako kdyz treba chytite zabu..!!! buhvi, co prinese priste.. a buhvi, jestli ho vubec pustil venku!! tohle je opravdu zvlastni rodina, to sem si myslela hned od zacatku.. ale ze bruce bude az takovej chuck norris, to sem teda necekala.. ale co ja vim, mozna se jen tvari, ze pracuje pro water savings.. mozna pracuje pro discovery channel jako ten chlapek s krokodylama.. no mam z nej docela strach.

Vložil: _sheeni_ ¤