14.Srpen 2008
haaaj.
tak.. srpnova pocatecni deprese je tak trochu pryc. pomohlo tomu par veci, i kdyz si nejsem jista, jestli nektery nebyly jen docasnyho razu.. ale tak neva.
bohuzel, zadny vtipny historky v rukavu nemam.. zpetne musim rict, ze co se tohohle tyce, byla v CA mnohem vetsi sranda. no ale neva. zivot je takovej, jakej je, a ma mnoho podob, a je na nas, abysme si z nich vybrali tu, co nam nejvic sedi.. coz ale znamena projit nejakejma tema nevyhovujicima..
(ty jo, takova filosofie v pul sesty vecer..? HM!) takze, abych postoupila k tematu, o kterem sem zacala.. prave ted se nachazim v tom obdobi, co mi.. jak to rict.. nevyhovuje. a to uz patej mesic. za tu dobu sem prosla par fazema, od pocatecniho nadseni, po tak trochu zklamani, ale to sem jeste brala s humorem, pak to slo trochu vic z kopce a tak me tak nejak opustil i ten humor. nebo ja jeho? sakra, musim prestat vytvaret dalsi radoby recnicky otazky, nuti me to jit vic do hloubky a to se mymu zlenivelymu mozku nechce..
nicmene, ted prave je faze temna a ta me privedla do mensi deprese, ktera je teda za mnou a jak uz je znamo, vsechno zly je pro neco dobry a tak sem aspon postoupila o krok dal.
dneska sem byla poslana do pokoje meghan.. no po dvou tejdnech zase katastrofa, ktera je ale podle me vic zapricinena tim, ze tu vsichni maj x hadru, ktery ani JA bych nebyla schopna unosit. navic ony stejne nosej jen tri tricka, ktery se perou porad dokola, dvoje kratasy, jedny dziny.. a zbytek jen tak vytahavaj ze skrini a hazej po zemi tim jejich 'prace' konci a zacina moje..
no proste, bylo mi receno, ze musim vsechno vyhazet na zem (4 skrine.. ale jako fakt skrine, ne zadny skrinky o dvou suplikach!).. znova srovnat a seradit tricka s dlouhym rukavem do prvni policky, s dlouhym do druhy, dziny do treti, ostatni kalhoty do ctvrty, pak nasledovaly svetry, kratasy, mikiny, tenisovy obleceni.. (tenis hrajou jednou za pul roku..), diving obleceni, a tak dale, a tak dale.. no zabralo mi to tri hodiny, a dala sem si fakt zalezet, aby mi nemohlo bejt nic vycteno.. a stejne, kdyz sem se doplazila dolu do kuchyne, moje mostmama podotkla, ze sem tam byla nejak dlouho a ze ona by to mela normalne za mnohem kratsi dobu.. odolala sem pokuseni ji poslat do haje s tim, ze by mi to mela nekdy predvist, protoze sem ji nikdy nevidela ani hnout prstem, a to i presto, ze trci doma.. ale radsi sem byla zticha, abych neprisla o veceri
tssss. co se to ze me stava?
no ale vypracovala sem si plan, kterej sem asi potrebovala.. neco, k cemu se muzu upnout. momentalne vyuzivam toho, ze nevytahnu paty z domu a setrim na notebook. teda jinak.. ted uz se jen rozhoduju.. a vypada to na tenhle:
 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8892843&type=product&id=1211587728121
 pro liny.. je to sony vaioa aspon se mi libi, kdyz nic jinyho.. ne, kecam, je fakt dobrej.
no a pak zbytek penez usetrim na letenku, abych jednoho krasnyho dne mohla oznamit, ze uz me ty kecy jejich nebavej a ze koncim.. nevim presne, kdy to prijde, ale lepsi bejt pripravena..
tak, to je muj plan.. obcas me prepadaj napady si jen tak cvicne sbalit kufry.. tak uvidime, kdy to budu potrebovat doopravdy
Vložil: _sheeni_ ¤