26.Prosinec 2007

takze.. vanoce byly uplne na pytel. nektery veci netreba ani zminovat, ze ...

23. radsi preskocim, to bych se musela snad rozbrecet z ty frasky. a 24. to nebylo o nic lepsi.. rodice si usmysleli, ze proste provedou generalni uklid celyho bytu.. a me do toho chteli zatahnout!! proboha.. dostala sem za ukol zdobit stromecek, ale moji praci se nikdo ani nemahal okomentovat, takze doted nevim, jestli se treba z nej nekomu nechtelo blejt..:) nicmene, pokracujme.. taticek se pustil do sparovani dlazdic, a mama mi porucila vydrhnout skrinky v kuchyni. nemusim snad ani rikat, ze to bylo naprosto k nicemu, protoze se stejne zase zaflakaly, kdyz sme smazili kapra..

Musela sem utyct k monice!! tam sme nejdriv nadavaly na svy pitomy rodice:) a pak sme se celkem obstojne zabavily pozorovanim mydeathspace.com.. ano.. zaver byl dosti morbidni, ale co sme mely delat? vanoce=deprese!

odpoledne sme meli vyrazit na msi a pro babicku s dedou.. na msi se nejdriv vykaslal tata a posleze i ja.. co bych tam delala sama:) se segrou to aspon komentujeme a je sranda, i kdyz uz nas minule malem vyvedli za to, ze sme se smaly hlasce "od neho je vsechn zbozi..".. slo o jezise, jak jinak a ANO, je to dost slabej vtip, ale je tezky tam neco zplodit, kdyz kolem vas se ozyva akorat skrehotani koled a zebe vas celej clovek..

no nic:) nastup prarodicu poskytl nejedno prekvapeni, o to nejvetsi se postaral deda, kterej se velice nalehave zeptal, kde je ten pes.. (my ale zadnyho psa nemame.. a nikdy sme nemeli.. a nikdy ani mit nebudeme..). proste panoptikum!

darky nastesti docela dobry, i kdyz zadna extaze to teda nebyla.. no.. tak to byly my vanoce. ostatni dny staly za H***O, jestli vas to zajima. zeptejte se spis jinejch:) godness.
jo a taky mi prislo spoustu nechutnejch preposilacich prani, avsak jedina svetla vyjimka byl pavlik, kterymu sem taky jako jedinymu odepsala.

Vložil: _sheeni_ ¤