10.Červen 2008

tak uz sem v IL, jmenuje se to tu glenview a je to tu o hodne vic americky nez v CA:)
let byl silenej, strasne dlouhej, navic sem si nic nevytiskla ohledne airlines a tak, akorat sem si pamatovala, ze letim v 11:15 do denveru a ze by to snad mely bejt united airlines.. no trosku sem se zapotila pri self check-inu, coz znamena, ze nikdo nestoji u prepazky a vsechno si clovek skenuje sam.. pres pocitac. hm, to bych ovsem musela mit letenku, ze jo! letela sem na e-ticket a to vam vytisknou prave pri check-inu, ale nikde tam tam v pocitaci nebylo, tak sem zacala bejt trochu nervozni:D ale nakonec sem nekam zavolala a pomohli mi..a zas sem mela problemy s usima, takze jeste ted moc neslysim, coz je peknej vopruz. a navic sem se skoro vymarodila a tady je zima, takze sem zase nachcipla..
nicmene, rodina je super, jak holciny, tak rodice, a je to mozna trochu tim, ze maj irsky prarodice a nemecky, takze to nejsou zadny supernafoukany amici a to mam fakt radost.
holek je teda 6 a jmenujou se trisha, coleen, christina, meghan, mary a theresa.. a vek .. hm, skoro 15 13, 11, 10, 8, 6 :) takovej malej tym no. jsou moc mily a nejsou zatim namysleny, co sem videla, k rodicum se chovaj slusne a ke me taky. mam fakt peknej pokoj!!! vlastne celej barak je moc hezkej, libi se mi asi nejvic ze vsech, co sem navstivila:D
a napsali mi dopis na uvitanou a papiry s napisama welcome to chicago veronika :)) v koupelne sem mela kos se vsim potrebnym, fakt to bylo mily a ani sem to necekala, takze me to prekvapilo!!!
zatim se tu tak nejak rozkoukavam, za chvili bych mela vyrazit s tou nejstarsi do downtownu do chicaga, nejaky nakupy a tak, tak se docela tesim:)

no dneska je to kratky, ale tak co se da delat:) s cheerem to vypada dobre, a jeste si musim koupit notebook, takze zacinam setrit, coz bude docela problem ale tak.. nejak to zmaknu:D

Vložil: _sheeni_ ¤


Komentáře (1):
  • 10.06.2008 21:30:27, Bara Schejbalovic :)

    Veru! To zni vse fajn! Tak konecne, ze by ses nasla!? Tedy myslim nasli tebe a ty je!? A i s cheerem, kdyz se nenaucis nic ty, tak minimalne naucis nekoho dalsiho a muzes byt pysna, ze tys jela do USA ucit cheer! :) Pa, drz se!