20.Únor 2008

ehm.. tak cim bych asi tak zacala?:)

dobra, mozna tim lepsim, cimz vlastne zacal tenhle zatracenej vikend.. a to moji oslavou. nakonec se konala v bony a klid, coz byl problem, protoze to prejmenovali na disko people.. no.. nevadi! vsichni to driv nebo pozdeji nasli a bylo vsechno v poradku. dale bych chtela upozornit na jednu vec. skoro vsichni prisli v prevleku.. OK! Kdyz pominu my zlata ze stredni, ktery dorazili s kloboukem a la dallas a revolverem.. a lekarskym plastem (dobra, ten ani nebyl ukazan skoro..:)).. tak chlapci z tymu a tak vseobecne.. chlapci.. se na to trosku..no.. vykaslali. skoda. zato holky? pecka. fakt sem se pobavila. celej vecer sem pobihala od jednech k druhejm, tancovala sem, prijimala dary (krasny!!! nejlepcejsi bylo pizamo s zabakem kermitem (vzdyt vite.. ten, jak sedi v bazine a vola.. HEEEEJ? ŽŮŮŮŮŮŮ..MAM MOKRY BENDZO! a nebo.. MAM SVY BENDZO A JE MI FAJN!! a pak taky moc hezkej a moc dobrej dort, kterej hned v prvni vterine po otevreni zneuctil drahy sokolicek.. dale jsem dostala naprosto peckovy cd jen pro me, nazvane Vesely Decibel.. a to nejlepsi - Ondrova skupina HLINIKOVE LOPATKY DEDECKA PIPÝNA!! (jak moh tohle nekdo vymyslet..? hmmm...) no a dalsich x nadhernejch darku, ktery mam ted vystaveny na stole, az to trosku pretejka.. a to tam mam dost vyjimecne uklizeno!

nicmene.. pokrocme k jadru pudla a zamerme se na neprijemnejsi veci tohoto vikendu. ano moni.. budu o tom mluvit. vsichni si musej dat pozor na verciny dorty!!!!
nuze.. jak jsem slibila. domu jsem se vratila asi tak ve 3 a hodinu jsem stravila v koupelne s mejma novejma darkama, oblikala si pyzamo, cetla si pranicka, jedla cokoladu.. a tak dale a tak dale.

no.. rano jsem se probudila s bolesti hlavy, nastesti sem cestou nikoho nesejmula a tak sme stanuli na prahu babicciny chaloupky presne na obed. takze sem posnidala rizek s kasi a salatkem a pak sem si doprala skoro ctvrtku dortu od my spolucheerky verci (jj, presne podle myho gusta tam bylo asi tak kilo kremu a jahody..).. ze zacatku byl moc dobrej, ale po par minutach se to uz prestalo libit.

par hodin na to sem padla do postele s migrenou takovou, ze sem brecela do polstare, abych po hodine a pul utrpeni usnula nadopovana praskama. hmm.. vecer sem odvezla rodinku zas domu a uz sem si nic nedala. a rano mi bylo pekne blbe.. takovej super pocit, ze nemuzete dejchat, kdyz se vam chce brecet.. a hoodne blbej pocit mezi zebrama, takze myslim, ze je tam zaludek:D ... tak to uz mam 4 dny:)

a ted prichazi muj nejvetsi triumf.. opravdu sem prisla na to, jak zhubnout. a jde to takhle.. priskrtit si krk a snazit se jist jen suchy hnusny housky z patku. ja sem do sebe za nedeli a pondeli dostala jednu. pak mi na chvili otrnulo a tak sem si dala kousek cokolady (to znamena jednu kosticku..ja vim, neuveritelny, ze tak malo..) a zacala sem opet od zacatku. vcera sem se vypravila k doktorce, ale skoncila sem na chodove u mekace, kde sem susila hubu s piskotama, zatimco endrejka si dava pekne do nosu kuratkovsky nuggetky!!a dneska sem to teda zkusila do prace. sileny.. moje fyzicka je pryc!!!

jsem mrtva. vim to.. verca me chtela otravit a proto mi dala jed do toho dortu, co mi upekla. a ja ji za to jeste zaplatila!! shame on me..

Vložil: _sheeni_ ¤