04.Srpen 2008
lzy zoufalství
17-09-2004, 04:16 PM 17-09-2004, 04:16 PM
Along time ago, before the world was created and humans set foot on itfor the first time, virtues and vices floated around and were bored,not knowing what to do. Kdysi dávno předtím, než vznikl svět alidi vkročit na to poprvé, ctnosti a neřesti plaval kolem a nudit se,nevěda, co mám dělat.

One day, all the vices and virtues were gathered together and were more bored than ever. Jednoho dne, všechny neřesti a ctnosti byli shromážděni a byly více nudit, než kdy jindy. Suddenly,Ingenious came up with an idea: “Lets play hide and seek!” All of themliked the idea and immediately Madness shouted: “I want to count, Iwant to count!” And since nobody was crazy enough to want to seekMadness, all the others agreed. Najednou Rafinovaná přišel smyšlenkou: "Lets hrát schovávanou!" Všechny z nich líbil nápad aokamžitě Madness vykřikl: "Já chci počítat, chci počítat!" A protoženikdo dost šílené chtít hledat Šílenství, všechny ostatní smluvnístrany dohodnou. Madness leaned against a tree and started to count: “One, two, three…..” As Madness counted, the vices and virtues went hiding. Madness nakloněný proti stromu a začal počítat: "Jedna, dva, tři… .." Jak Madness počítají se neřesti a ctnosti šel skrývá.

Tendernesshung itself on the horn of the moon… Treason hid in a pile of garbage…Fondness curled up between the clouds…and Passion went to the center ofthe earth… Lie said that it would hide under a stone, but hid at thebottom of the lake… whilst Avarice entered a sack that ended upbreaking. Něžnost visel pozici na lesní roh na měsíc… Spiknutíukryl v hromadu odpadků… slabost kroutil mezi mraky… a vášeň odešel dostředu země… Lež řekl, že by to schovat pod kámen, ale schoval na dnona jezeře… zatímco lakomství vstoupila do pytle, který skončil ažzlomení. Madness continued to count: “ Seventy-nine, Eighty, Eighty-one….” Madness nadále počítat: "Sedmdesát-devět, osmdesát, osmdesát-jedna…."

By this time, all the vices and virtues were already hidden- except Love. Do této doby se všechny neřesti a ctnosti byly již skryté-kromě lásky. For undecided as Love is, he could not decide where to hide. Pro nerozhodnuté jako Láska je, nemohl rozhodnout, kam se schovat. And this should not surprise us, because we all know how difficult it is to hide Love. A nemělo by to nás překvapil, protože všichni víme, jak obtížné je, aby se skryli Láska. Madness: “Ninety-five, Ninety-six, ….” Just when Madness got to one hundred…Love jumped into a rose bush where he hid. Madness: "Devadesát pět-devadesát-šest,…." Stačí, když Madness dostal do sto… Love skočil do rose bush, kde se skrývali. Madnessturned around and shouted: “I’m coming, I’m coming!” As Madness turnedaround, Laziness was the first to be found because Laziness had noenergy to hide. Madness otočit a křičel: "Já jsem přišel, jájdu!" Jak Madness otočit, lenost byla první, které se nacházejí,protože lenost, neměl energie, aby se skryli. Then he spotted tenderness on the horn of the moon, Lie at the bottom of the lake and Passion at the center of the earth. Potom se nanese citlivost na lesní roh na Měsíci, Lež na dně jezera a vášeň v centru země. One by one, Madness found them all- except Love. Jeden po druhém, Madness, že u nich vše-kromě lásky. Madnesswas getting desperate, unable to find Love, Envy whispered to Madness:“You only need to find Love, and Love is hiding in the rose bush.”Madness byla stále zoufalá, nemohl najít Láska, Envy šeptal do Madness:"Je jen potřeba najít láska, a láska je schovává v růžové keře."

Madness grabbed a wooden pitch fork and stabbed wildly at the rose bush. Madness uchopil dřevěnou rozteč vidlice a divoce pobodal v růžové keře. Madness stabbed and stabbed until a heartbreaking cry made him stop. Madness pobodal a pobodal do doby, než je srdcervoucí křik se ho zastavit. Love appeared from the rose bush, covering his face with his hands. Love Z rose bush, které se týkají jeho tvář se mu ruce. Between his fingers ran two trickles of blood from his eyes. Mezi prsty běželi dva trickles krve z jeho očí.

Madness, so anxious to find Love, had stabbed out Love’s eyes with a pitch fork. Šílenství, tak ve snaze najít Láska, měl pobodal z lásky oči a rozteč vidlic. “What have I done? "Co jsem to udělal? What have I done?” Madness shouted. Co jsem to udělal? "Madness vykřikl. “I have left you blind! "Mám tě slepé vlevo! “Howcan I repair it?” And Love answered: “You cannot repair my eyes, but ifyou want to do something for me, you can be my guide.” And so it cameabout that from that day on, Love is blind and is always accompanied byMadness. "Jak mohu opravit?" I Love odpověděl: "Není možnéopravit moje oči, ale pokud chcete udělat něco pro mě, že můžeš být můjprůvodce." A tak se stalo, že asi od toho dne, Láska je slepá a je vždydoprovázeno Madness.

قصة الحب والجنون Příběh o lásce a šílenství

في قديم الزمان حيث لم يكن على الأرض بشر بعد ....كانت الفضائل والرذائل تطوف العالم معا.. Kdysi dávno, že se žádné lidské bytosti na Zemi po .... na ctnosti a nectnosti potulovat na světě spolu .. وتشعر بالملل الشديد .. A cítit se velmi nudil ..

ذات يوم ... Jeden den ... وكحل لمشكلة الملل المستعصية .... Řešení problému chronické únavy .... اقترح الإبداع .. Doporučené kreativity .. لعبة .. Herní .. وأسماها الاستغماية .. A nazval Alastgmaih .. أو الطميمة .. Nebo Tmimh .. أحب الجميع الفكرة .. Každý miloval nápad .. وصرخ الجنون : أريد أن أبدأ .. A křikem šílenství: Chci začít .. أريد أن أبدأ.. Chci začít ..

أنا من سيغمض عينيه .. Jsem slepé oči .. ويبدأ العد ... Odpočítávání začíná ... وأنتم عليكم مباشرة الاختفاء... Vy jste přímo vynucována ... ثم أنه اتكأ بمرفقية على جذع شجرة .. Pak nejsmrtelnější přílohy do kufru na strom .. وبدأ ... Zdálo se ... واحد .. Jedna .. أثنان .. Dva .. ثلاثة .... Tři .... وبدأت الفضائل والرذائل بالاختباء . A začal skrývá ctnosti a neřesti. وجدت الرقة مكانا لنفسها فوق القمر .. Na citlivost našel místo pro sebe přes měsíc .. وأخفت الخيانة نفسها في كومة قمامة ... Spiknutí a skryli se v popelnici pilot ... دلف الولع بين الغيوم .. Delphi vášně mezi mraky .. ومضى الشوق إلى باطن الأرض ... Na touhu na zem ... قال الكذب بصوت عال : سأخفي نفسي تحت الحجارة.. Ležící řekl hlasitě: skryté pod kameny sám .. ثم توجه لقعر البحيرة .. On pak šel na dno jezera .. واستمر الجنون : تسعة وسبعون .. Na šílenství: Sedmdesát-devět .. ثمانون ... Osmdesát ... واحد وثمانون .. Osmdesát-on .. خلال ذلك أتمت كل الفضائل والرذائل تخفيها ... Během aby splnila veškeré ctnosti a nectnosti skrýt ... ما عدا الحب ... Kromě lásky ... كعادته .. Jako obvykle .. لم يكن صاحب قرار ... Jeho rozhodnutí nebylo ... وبالتالي لم يقرر أين يختفي.. A proto nebylo rozhodnout, kdy zmizí .. وهذا غير مفاجيء لأحـد ... To je jeden z náhlé ... فنحن نعلم كم هو صعب إخفاء الحب .. Víme, jak obtížné skrývat lásku .. تابع الجنون .. Zešílel .. خمسة وتسعون .... Devadesát pět-.... سبعة وتسعون .... Devadesát-sedm .... وعندما وصل الجنون في العد إلى المئة ، قفز الحب وسط أجمة من الورد ... Při své návštěvě v odpočítávání k šílenství procenta, skočil uprostřed Lajmeh lásce květiny ... واختفى بداخلها.. A zmizel uvnitř .. فتح الجنون عينيه ... Fatah druh šílenství ... وبدأ البحث صائحا : أنا آت اليكم ، أنا آت اليكم . A začalo hledání tipy: Já jdu k vám, já jdu k tobě.

كان الكسل أول من اكتشف ... Lenochod byl první objevit ... لأنه لم يبذل أي جهد لإخفاء نفسه .. Vzhledem k tomu, že neprovádělo žádné úsilí k ukrytí sám .. ثم ظهرت الرقة المختفية في القمر .... Pak se objevil citlivost mizí v měsíci .... وبعدها .. Tedy .. خرج الكذب من قاع البحيرة مقطوع النفس.. Vyšel z dolní části jezera ležící ploché zádržných .. وأشار على الشوق أن يرجع من باطن الأرض ... Konstatoval, že vzhledem k touhy na zemi ... وجدهم الجنون جميعا .. Šílenství na všechny tvrdé .. واحدا بعد الآخر .. Jedna po druhé .. ما عدا الحب ... Kromě lásky ...

كاد الجنون يصاب بالإحباط واليأس .. Téměř šílenství infikovaných frustrace a zoufalství .. في بحثه عن الحب .. V jeho hledání lásky .. حين اقترب منه الحسد وهمس في إذنه : الحب مختف في شجيرة الورد .. Když k němu přistoupil a šeptal závist v jeho uchu: láska zmizela v keř růže .. إلتقط الجنون شوكة خشبية أشبه بالرمح ، وبدأ بطعن شجيرة الورد بشكل طائش عشوائي ... Chytat šílenství trn jako dřevěná hřídel, a začal bodné keř růže jsou nesmyslná náhodná ... ولم يتوقف إلا عندما سمع صوت بكاء يمزق القلوب ... Líbilo se nezastaví pouze tehdy, když uslyšel hlas volajícího slzy srdce ... ظهر الحب .. Poledne láska .. وهو يحجب عينيه بيديه .. Je obscures jeho oči se jeho ruce .. والدم يقطر من بين أصابعه .. Krev z mezi prsty tmavě .. صاح الجنون نادماً : يا إلهي ماذا فعلت ؟ Adam šílenství vykřikl: Bože, co udělal? ماذا أفعل كي أصلح غلطتي بعد أن أفقدتك البصر؟ Proč se tak Gaffes opravovali poté, co ztratí zrak?

أجابه الحب : لن تستطيع إعادة النظر لي ، لكن لا زال هناك ما تستطيع فعله لأجلي ...كن دليلي . Láska odpověď: to nemůže být přehodnocena mě, ale stále je tím, co může udělat pro to, aby mi ... Buď můj průvodce.

وهذا ما حصل من يومها ... To je to, co se stalo ten den ... يمضي الحب الأعمى يقوده الجنون . Láska je slepá vedlo šílenství.s
Vložil: amoorf ¤