24.Srpen 2008

Italský kněz pořádá soutěž o nejkrásnější jeptišku

Odhalitskrytý půvab jeptišek se rozhodl jeden italský kněz, který plánujeuspořádat v září klání o nekrásnější obyvatelku kláštera. Napsal toitalský list Corriere della Sera. Adeptky klání nazvaného Miss sestraItálie musejí otci Antoniovi Rungimu nejprve poslat svou fotku. Snímkytento kněz z jihu země vystaví na svém blogu, jehož návštěvníci budoujeptiškám posílat hlasy.

24. 8. 2008 21:38 - ŘÍM

"Opravdusi myslíte, že všechny sestry jsou staré, zakrnělé a smutné? Dnes tomuuž tak není. Do naší země dorazily mladé a vitální sestry, zejména zezahraničí," řekl deníku Rungi. Platí to podle něj hlavně o jeptiškách zAfriky a Latinské Ameriky. "Jsou opravdu velmi, velmi krásné, zejménaBrazilky," soudí podnikavý duchovní.

Krása žen je podle něj darod Boha a lidem je třeba ukázat, že existuje i jiná krása než tatelevizní, totiž "cudná, jež pochází ze srdce a duše".

Nápad nasoutěž krásy prý Rungimu vnukly samy jeptišky. Dostal údajně již asitisíc přihlášek. "Doufám, že příští ročník už nebude jen na síti, aleže se nám podaří uspořádat opravdovou soutěž, která by se mohla konat vrámci Miss Itálie," doufá kněz.

Vložil: amoorf ¤