Archiv
Přátelé

Návštěvy
04.Duben 2008

Pozor! V kladenské čtvrti Švermov žije brutální sadistickýpsychopat! Vyžívá se v cizí bolesti, dělá mu radost, když může týrat amučit živé bytosti.

FotoJehozvrhlost zatím odnášejí kočky. Nikdo ale neví, kdy bude chtít vědět,jak se chová člověk, když se z něho strhává kůže, pověsí se za krk,zlámou se mu kosti, vymáchá se v hořlavině a pak zapálí. Přesně tohletotiž neznámý sadista udělal s kočkou, která mu naposledy přišla podruku.

Šílený psychopat žije zřejmě v kladenské ulici Hajníkovénebo jejím blízkém okolí. Už léta se tu ztrácely kočky, ale to, co sestalo nedávno, přesáhlo už všechny meze. "Veterinářem jsem osmnáct let,ale takovou hrůzu jsem viděl poprvé," řekl Blesku FrantišekPochobratský, který ztýrané kočce v posledním tažení dal injekci zmilosti.

Všechno začalo tím, že si děti všimly, jak těžce zraněnézvíře zalézá pod auto zaparkované v ulici Hajníkové. "Volaly hasiče,městskou policii a nakonec státní policii. Nikdo se ale kočkou nechtělzabývat," řekla právnička Klára Slámová, která zastupuje Pražský spolekochránců zvířat.

Děti volaly na pomoc dědečka jednoho z nich. Touž bylo zvíře přimrzlé k ledu pod autem. Mladík ze sousedství kočkuvysekal a odvezl ji k veterináři.

"Kočka musela být delší dobuzavěšena za krk. Během mučení jí pachatel vytrhával srst i s kůží,surově ji bil a přerazil jí levou zadní a pravou přední nohu. Ještěživou ji polil hořlavinou a zapálil," popsala zranění předsedkyněspolku na ochranu zvířat Hana Janišová.

Ochránci zvířat podalitrestní oznámení na neznámého pachatele. "V něm jsme zdůraznili, žezcela jasné projevy těžkého sadismu naznačují, že pachatel může býtnebezpečný i lidem," řekla právnička Slámová.

To potvrdil ipsycholog Jan Cimický. "Vůbec není vyloučeno, že takového člověka omrzísvůj sadismus vybíjet na zvířatech a napadne ho zkusit to na lidech,"varoval.


Kategorie: týraní zvířat | vložil: dalmatinek117 ¤