Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
08.Březen 2011
Boj s nadbytečnými kilogramy není záležitostí pouze dívek a žen a své o tom ví i bývalý finalista Česko Slovenské SuperStar Denis Lacho (17). Během účinkování v soutěži nabral deset kilogramů a snaha shodit je jaksi nevyšla. Za poslední rok totiž opět přibral minimálně 14 kg!


Denise Lacha jsme potkali na party stanice MTV, kam dorazil se spoustou dalších kolegů z talentové show, jejíž další verzi točí televize Nova už pošesté. Valentýn, Den žen a další svátky nejsou u nás příliš populární, Denis ale přesto překvapil šokující zkušeností.

„Od jedné fanynky jsem dostal plyšového medvěda, který měl díru v zadku a tam bylo strčené telefonní číslo," prozradil nám Lacho, který ještě vloni platil za idola mnoha dívek. V jeho odulé tváři bychom ale sotva hledali něco z toho jemného výrazu, kterým české a slovenské puberťačky dostával do varu.

„Trochu jsem přibral, ale také hodně cvičím," snažil se zakrýt změnu ve své tváři i na těle Denis. O tom, jak se jeho kariéra od finále SuperStar vyvíjí, ale neměl příliš co říct. „Koncertuju s kapelou, natočil jsem desku, nic zvláštního," mlžil o nepříliš úspěšné kariéře, která potkala většinu finalistů.
vložil: dudlicek_5 ¤