Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
16.Březen 2011
Soutěžící reality show Šéfka Jan Kocián (29) je regulérní blázen posedlý touhou za každou cenu se dostat do televize, což se mu definitivně podařilo vlouděním se právě do show Šéfka. Předtím se už ale tento muž, obviněný spolusoutěžícím z obscénního chování, drze vetřel na obrazovky České televize a dvakrát jej vyváděla ochranka i z Novy!


O tom, že to Kocián nemá v hlavě v pořádku, nemůže být pochyb. V živé paměti je ještě kauza, kdy tohoto po slávě bažícího šílence musela Prima na hodinu vyhodit z pořadu Hledá se táta a máma a Kocián při nuceném opuštění natáčení požadoval vyplacení honoráře za další natáčecí dny a slíbenou stravu.

Stejný člověk se také bůhvíjak dokázal „náhodou" dostat do pořadu Taxík na České televizi, kde byl nepříjemný na moderátora a řidiče v jedné osobě Aleše Hámu, který si následně na chování soutěžícího přímo ve vysílání stěžoval.

Vrchol svých excesů ale předvedl Kocián při lednovém castingu do novácké SuperStar 5, z jejíhož castingu vyváděli Kociána již předloni ve čtvrté řadě. Kocián zkusil štěstí i letos, ale na casting, kam měli přijít zájemci o účast před porotou do tří hodin odpoledne, dorazil až v půl šesté. Když mu bylo slušně vysvětleno, že přišel pozdě, registrace je uzavřena a momentálně už je casting jen pro ty, kteří postoupili z prvního kola, trval na tom, že „si chce zazpívat". Na to mu brigádnice u registrace řekla, že ona by chtěla nové volvo, na což Kocián zareagoval scénou a výkřikem: „Když chceš nový volvo, tak si na něj vyšlapej, ty krávo!“ a zahrnul přítomné pracovníky Novy snůškou nadávek, načež se dal na úprk před ochrankou.

Ani po tomto excesu si nedal pokoj a pod identitou „zkušeného manažera" prošel s narostlými vousy a vlasy castingem do show Šéfka, kde hned ztropil nepříjemný skandál. Kolega z hotelového pokoje Zoltán jej obvinil, že před ním v noci onanoval: „Je to pravda, ten incident se skutečně stal. Soutěžící se mezi sebou dohodli na změnách v ubytovacím pořádku, pan Kocián teď spí na pokoji sám," potvrdil nám PR koordinátor Primy Marek Winkler.

Zdali je angažování tohoto individua, které delší dobu zásobuje redakci Super.cz odkazy na články o sobě, marketingovým tahem, nebo omylem televize, se nám zjistit nepodařilo. Upřímně však doufáme, že o něm píšeme naposledy.
vložil: dudlicek_5 ¤