Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
24.Leden 2011
Poslední dva týdny strávila Agáta Hanychová (25) permanentním vyvracením fám o své graviditě. Lítala z jednoho večírku na druhý, kouřila, pila šampaňské a pařila jak o život. Její rostoucí prsa i bříško ale nebudou výsledkem pouhého „kalení"....

Agáta Hanychová nedávno dorazila na party do Špindlerova Mlýna, aby zde opět způsobila pořádný rozruch, chopila se čestného nakrojení dortu a hlavně šla po sladkém. A ačkoli fámy o jejím údajném těhotenství už vyšuměly, na večírku to tak nevypadalo. „Je to zvláštní, ale v poslední době odchází Agáta z večírků mezi prvními, moc nepije a vypadá dost zklidněně," konstatoval jeden z fotografů, jehož hledáčku byla Hanychová vždy vděčným objektem.

Údajné miminko by měla Agáta čekat s přítelem Miroslavem Dopitou, se kterým je už téměř čtyři měsíce. O tom, jak se pár dal dohromady a jestli náhodou není mladý fotbalista s královnou večírků jen kvůli popularitě, má ale Hanychová jasno. „On mi tvrdí, že nevěděl, co dělám," přiznala nám nedávno s tím, že její vytíženost vztahu nijak nesvědčí. „Občas mi zavolá a zeptá se, jestli budu taky někdy doma," potvrdila se smíchem Agáta.
vložil: dudlicek_5 ¤