Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
28.Leden 2011
Český internetový svět nedávno obletělo video, kde se profi celebrita Dominika Mesarošová (25) netají svou láskou k penězům a představuje kamerám svého zámožného přítele Petra Ptáčka (65). Proti Dominice se posléze zvedla vlna nevole, protože od partnera dostala drahé auto a nikterak se s tím netají. Zaslouží si však Mesarošová být ukamenována?

„A proč bych jako měla s nějakým chudákem bejt?" diví se bez vytáček Dominika. Na argument, že jsou spolu někteří lidé z čisté lásky, se půvabná modelka jen srdečně rozesměje. „Dobře, tak ať si spolu jsou a mě ať nechají bejt. Já říkám věci na rovinu a nezastírám, že se mám dobře. Proč bych měla předstírat, že jsem si to auto koupila sama nebo že ho mám na leasing? Pokud někomu vadí, že jsem byla obdarována, je to čistě jeho problém," vyřizuje Mesarošová případným závistivcům a nepřejícím.

„Zajímalo by mě, kdo by byl schopen o sobě prohlásit, že nemá rád peníze a nechtěl by dostat krásný auto jako já," rozvíjí svou obrannou teorii Dominika. „Svého přítele Petra mám ráda a je pro mě podstatný, že já a moje rodina víme, jak to je. Zbytek mi může bejt ukradenej," tvrdí bez skrupulí modelka.

Závěr je tedy takový, že ti, kdož pociťují nenávist vůči luxusu a penězům, nechť se i nadále drží své teorie o údajném bezcitném zlatokopectví Mesarošové, a těm, kterým peníze a představa možného života v přepychu opravdu nevadí, si časem jistě najdou pro jednu z mála upřímných českých celebrit empatické pochopení.
vložil: dudlicek_5 ¤