Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
21.Leden 2011
Všech čtrnáct děvčátek, která se letos představila jako finalistky České Miss, je jistě velmi nažhavených, která z nich si z rukou současné Miss Jitky Válkové (19) převezme kýžené ohodnocení krásy. A některé z nich dokonce přiznaly, že je jejich partneři tlačí k nadprůměrným výkonům během soutěžení!

Většina účastnic finále se také shodla, že svému postupu do skupinky vyvolených krasavic nemusely nic obětovat. Zatím. Ty pravé případné oběti zásadám přijdou pravděpodobně až po finálovém večeru, kdy se na dívky nalepí spousta cílevědomých mužů, kteří od nich jistě budou chtít příjemnou, láskyplnou a hlavně nekomplikovanou společnost.

V partičce současných uchazeček je dále například sestřenice vítkovského žháře Šárka Cojocarová nebo dcera zazobaného pražského radního za ODS Andrea Kabická.

„Můj přítel mě v tom, co dělám, rozhodně podporuje a oba se těšíme na to, co tato soutěž přinese. Dokonce je rád, že se budu veřejně ukazovat," svěřila se například Sabina Drljevičová, známá jako dovádivá kamarádka ještě dovádivější zpěvačky Šárky Vaňkové.
vložil: dudlicek_5 ¤