Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
11.Únor 2011
Dvojice bavičů Michal Suchánek (45) a Richard Genzer (44) má spoustu fanoušků, ale stejně tak velké množství lidí je nemusí a jejich humor jim připadá mírně primitivní. Letos přijde televize Prima s novým pořadem, který slibuje spoustu zábavy a mnohem drsnější humor, než jaký dosud předváděli. A oba baviči se na to vyloženě těší.


Michal se s Richardem seznámil už na studiích a od té doby jsou to nerozluční kamarádi. Do povědomí se jako bavičské duo dostali pořadem Tele Tele a od té doby byli Nově věrni. Tento rok to ale překvapivě vyměnili dlouhodobého chlebodárce za konkurenční Primu.

„Jsme takoví pokračovatelé Osvobozeného divadla, něco jako Werich a Voskovec. V Čechách nás mají lidi rádi," vtipkoval Genzer v pořadu Adela show. „My o sobě víme vlastně všechno, ale ne zase úplně všechno. Jsme pořád heterosexuálové, takoví mazlící heterosexuálové," reagoval Richard na poznámku o jejich sexuální orientaci.

Dvojice Genzer a Suchánek uváděla v televizi Nova svůj vlastní pořad Mr. GS, kam si zvali slavné osobnosti a zpovídali je. Mnohokrát byli kritiky označováni za trapné a hloupé, oni si ovšem z toho pouze utahují stejně jako sami ze sebe. „Některou trapnost děláme schválně, to píšu já, a některou takovou tu improvizační trapnost, tu dělá Geňa," svěřil se s nadsázkou sobě vlastní Suchánek.

Nový pořad s názvem Partička, jehož natáčení je již v plném proudu, je založen na čisté improvizaci. Uvidíme, čím nás tato dvojice ještě překvapí.
vložil: dudlicek_5 ¤