Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
15.Únor 2011
Manžel Heleny Vondráčkové (63) Martin Michal (51) byl soudně vyzván poté, co prohrál spor s Kateřinou Brožovou (42), aby se veřejně omluvil za nařčení z neúspěchu muzikálu Hello, Dolly! na Slovensku. Učinil tak s despektem.


„Martin Michal mě obvinil z toho, že jsem potopila muzikál Hello, Dolly! v Bratislavě, proto jsem se s ním soudila. To, že přišly další urážky z jeho strany, tak to patří, myslím, k jeho povaze," řekla Brožová pro idnes.cz.

Letos v lednu byl konečně vyřešen jejich spor a Martin Michal se dle nařízení soudu musel Brožové omluvit za neuctivé výroky, a to na své náklady v tištěném médiu, rádiu a na webovém portálu.

Tento hořký ortel samozřejmě pro ješitného muže není tak jednoduché spolknout, tak se s tím manžel a manažer Heleny Vondráčkové vyrovnal s jedovatostí sobě vlastní. Soudní výrok nespecifikoval, na kterém místě v médiu či v kterou hodinu ve vysílání rádia musí omluva proběhnout. Tištěná verze omluvy se tak ocitla mezi inzeráty na zvířata.

„Já jsem spokojená, že jsem vyhrála soud. Podotýkám, že trval čtyři roky a nebylo to vůbec jednoduché," svěřila se Brožová. Způsob, který Michal k omluvě zvolil, by se ovšem mohl považovat za další osobní urážku a o usmíření této dvojice tedy nemůže být ani řeč. „Pokud se ten člověk omluví osobně, tak možná, ale nepředpokládám to," dodala Brožová.
vložil: dudlicek_5 ¤