Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
14.Leden 2011
Mladičká zpěvačka Markéta Konvičková (16) zaznamenala v loňském roce mnoho životních úspěchů, mezi které definitivně patří ocenění Objev roku, jež Markéta zvládla dostat dokonce dvakrát. Uvidíme, jak se jí bude dařit letos.
Markéta Konvičková je další z nekonečné řady zpěváků, kteří zazářili v první řadě Česko Slovenské SuperStar. Ne všem se po skončení pořadu podaří uplatnit v šoubyznysu, natož pak vyhrát nějaké ocenění. Markétě se to loni povedlo dokonce dvakrát, vyhrála Objev roku jak v Českém slavíkovi, tak při udělování cen hudební stanice Óčko.

„Mám z Markéty opravdu radost. V březnu budeme také vydávat první DVD, na kterém je nahraný její poslední koncert loňského turné z Hard Rock Café. Jsou tam záběry i z celé šňůry, je to takový malý dokument," prozradil nám producent Petr Šiška.

Konvičková zřejmě není ten typ, který se nechá omámit dosaženým vítězstvím a následně usne na pomyslných vavřínech. Rozhodně toho má do nového roku spoustu naplánováno. Nejen že se tahle šestnáctiletá slečna stále věnuje svému vzdělávání na střední škole, ale letos se chystá vydat i nové album.

„Před prázdninami máme v plánu vydat single a hned nato novou desku. Na té s Markétou spolupracuje americký kytarista a producent Steve Walsh, který je známý svým spojením s hudebnicí Norah Jones," řekl Šiška.
vložil: dudlicek_5 ¤