Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
13.Leden 2011
Televizní mládnutí v doprovodu moderátorky Sabiny Laurinové (38) a týmu odborníků je po týdnu opět tady. V dalším díle pořadu Mladší o pár let se představí duo Jana Božková a Jan Rozsypal. Paní Janu prý trápí, že vedle svého o osm let mladšího partnera vypadá spíše jako jeho matka. Podaří se profesionálům smazat jejich věkový rozdíl?
I když byl původně Jan pouze Janin spolubydlící, je tomu už sedm let, co spolu utvořili harmonický pár. Paní Božkové je však o osm let víc než jejímu partnerovi a trápí ji, že vedle něj bohužel vypadá povážlivě staře. Věkový rozdíl navíc umocňuje to, že Jana tak jako tak vypadá ještě starší, než ve skutečnosti je!

„Víte, když si mě lidé pletou s partnerovou matkou, je mi to opravdu hanba,“ svěřuje se ztrápeně Božková. Ani jeden v páru však nedodržuje dobrou životosprávu. Nesnídají, pijí kávu a vykouří 10 až 15 cigaret denně. Paní Jana nemá ráda vařenou zeleninu a syrovou neukousne, protože na to již nemá pořádné zuby. O ty vlastní přišla ve 28 letech, teď má desítky let stejnou protézu.

Ovšem ani Jan není v tomto ohledu pozadu za svou partnerkou – také on má zuby v dezolátním stavu. Paní Janě však nejvíce vadí její zapadlé oči a úzké rty, její partner má zase v obličeji úděsné jizvy po úraze na motorce. Pomohou odborníci zrovna tomuto páru se značně oprýskanou omítkou nahodit novou fasádu, ztracenou svěžest a elán?

Sledujte omlazení partnerů již ve čtvrtek 13. ledna ve 21.05 na Primě!
vložil: dudlicek_5 ¤