Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
31.Leden 2011
Zpěvák Marek Ztracený (25) dostál svému jménu a nechtěně se zařadil mezi celebrity, které letos budou mít potomka. Buldozer dívčích srdéček tak určitě zklamal zástup věrných fanynek. Na celé situaci je ovšem především pikantní fakt, že zpěvák čeká svého prvního potomka se ženou, se kterou se dramaticky rozešel.


To, co je pro každého muže zlým snem, se těsně před Vánocemi stalo Marku Ztracenému. Jeho exmilenka Marcela Skřivánková mu oznámila, že s ním čeká dítě. A jak už to tak vypadá, zpěvák je v pasti. Marcela je totiž ve čtvrtém měsíci těhotenství a mimino by se mělo narodit už začátkem července!

„Marek musí být zoufalý. Rozchod s Marcelou byl dramatický a byl rád, že je to ukončené. Marek má k dětem hezký vztah a sám často mluvil o tom, že bude mít své děti, ale asi si to představoval jinak. To se ale bohužel nestalo,“ práskl nám žhavé informace Markův dobrý kamarád, kolega muzikant, který si nepřál být jmenován. Marcelčini přátelé však hovoří jinak.

„Marek o nějakém rodinném soužití nechce ani slyšet, ale Marcela pořád doufá, že se spolu pokusí navázat vztah tam, kde v létě skončil. To se však zjevně nestane, vzhledem k tomu, jaký Marek žije život a kolik času věnuje své kariéře,“ říká náš zdroj z TV Óčko, kde Skřivánková donedávna pracovala. Její pořad T-Music však skončil a nyní je bez práce, a tedy i bez hlavního příjmu, takže se dá její touha po návratu ke zpěvákovi pochopit. Jak známo, Ztracený je totiž finančně velmi dobře zabezpečený a při soužití s ním by se měla jako v bavlnce. Jenže ono to není tak jednoduché.

Abychom vnesli do situace více světla, kontaktovali jsme přímo Marka Ztraceného, aby se nám k zjištěným informacím vyjádřil. Sice se s námi nejdřív vůbec nechtěl bavit, ale po předložení argumentů a dlouhém přemlouvání ustoupil. „Ano, je pravda, že je moje bývalá přítelkyně skutečně těhotná. Prostě se to stalo a já se k tomu neotočím zády. Samozřejmě se o to dítě postarám a budu ho chtít vídat. Náš vztah s Marcelou zůstává přátelský a já doufám, že to rozumně vyřešíme, hlavně aby to malé netrpělo,“ uvedl zpěvák s tím, že se zkrátka na rodičovství cítí být příliš mladý. Dozvěděli jsme se, že právě to bylo i hlavním důvodem jejich červencového rozchodu. Bouřlivák Ztracený se totiž chce věnovat především kariéře a soustředit se na chystanou třetí desku a plánované koncerty.
vložil: dudlicek_5 ¤