Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
24.Leden 2011
Rotvajler zaútočil v neděli odpoledne na děti v obci Pavlov na Břeclavsku. Pes napadl čtyřletého chlapce, jeho 11letý bratr ihned přivolal svého otce na pomoc. Tomu se nepodařilo od rozzuřeného psa syna odtrhnout, proto zvíře zabil kapesním nožem.
Rodina se vracela z procházky z Pálavských vrchů, děti šly před otcem napřed. V jedné uličce na ně ale zaútočil pes, který utekl majiteli z domu. Zvíře napadlo mladšího chlapce, starší zavolal otce na pomoc.

„Ten dětem přiběhl na pomoc a snažil se rozzuřeného psa od syna odtrhnout. Pes začal útočit i na něj, a proto vzal otec kapesní nůž, který měl u sebe, a psa usmrtil,“ řekla mluvčí policie Kamila Haraštová.

Chlapec byl převezen na chirurgickou ambulanci. „Roli sehrálo teplé oblečení, jež měl hoch na sobě, a zřejmě proto byla zranění méně rozsáhlá. Přesto skončil v brněnské nemocnici,“ doplnila mluvčí policie.

Policisté předali tělo psa veterinární správě. „Majitel psa porušil svoji povinnost a zvíře si dobře nezajistil. Dopustil se tak přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti,“ uzavřela mluvčí policie.
vložil: dudlicek_5 ¤