Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
03.Únor 2011
Moderátorku Gábinu Partyšovou (32) přivedla ke cvičení pilates nejen touha po krásné postavě, ale hlavně zdravotní komplikace. Již deset let totiž trpí problémy s krční páteří.


„Několik let mě trápí bolesti vycházející od krční páteře. Poslední čtyři roky od narození syna Kristiánka byly tyhle bolesti nesnesitelné,“ postěžovala si moderátorka, která bojovala s únavou, závratěmi a dokonce se občas stávalo, že omdlévala.

Gábina se v mládí intenzivně věnovala sportu. Málokdo ví, že dokonce předcvičovala aerobik. Náhlé přerušení tělesné aktivity ale přineslo svou daň. „Prosila jsem o pomoc spoustu masérů, chiropraktiků a jiných odborníků. Všichni mi ale nakonec řekli, že si od bolesti musím pomoct sama pravidelným cvičením. A tak jsem zkusila pilates a bolest byla fuč,“ říká moderátorka, přezdívaná Mareš v sukni.

Dnes Partyšová pravidelně navštěvuje specializované studio v centru Prahy a cítí se báječně. „Vyhovuje mi, že tady mám soukromí. Během krkolomných pozic během cvičení jsem někdy ráda, že mě nikdo nevidí,“ směje Gábina. Když ale občas potká v luxusním zařízení kamarádky Janu Švandovou, Katku Hrachovcovou nebo třeba Annu K, tak je pochopitelně ráda.
vložil: dudlicek_5 ¤