Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
18.Leden 2011
Pozurážená účastnice SuperStar Radka Semivanová (23) se po loňském zážitku, kdy ji porota pěvecké soutěže „naložila“ kvůli její váze, se pořádně popasovala s nadbytečnými kily. Hubnutí ale nebylo zdaleka jediné, co musela Radka podstoupit!

,,Lékaři si mysleli, že mám zánět slepého střeva. Když mě otevřeli, zjistili, že mám vrozenou cystu na vaječníku. Museli mi vzít nejen slepé střevo, ale i tu cystu s vaječníkem," prozradila o svých předvánočních trablech Radka Semivanová.

Logicky se objevila otázka, jestli po zákroku bude moci plánovat potomstvo. Jak pro cas.sk Radka prozradila, je podle lékařů všechno v pořádku. Radka, která se po kritice poroty na svou váhu rozhodla po loňské účasti v první Česko Slovenské SuperStar zatočit s nadbytečnými kily, si tedy užila svoje.

Začínající zpěvačka, která shodila téměř šedesát kilo, zkusila štěstí v pěvecké soutěži i letos. Na košickém castingu nejenom zazpívala, ale jak přiznala, chtěla se pochlubit porotcům a hlavně Haberovi, co je schopná pro zpěv udělat.

Na castingu ale neuspěla, a tak její sen zviditelnit se a stát se profesionální zpěvačkou zatím zůstává v nedohlednu!
vložil: dudlicek_5 ¤