Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
25.Leden 2011
Dara Rolins (38) si ani po návratu ze Spojených států neoddychne. Poté, co ji impulzivní Matěj Homola (37) obvinil z únosu dcery Laury, se nyní schyluje k tomu, že se oba setkají u soudu.

Kolotoč trablů a problémů se v Dařině životě zdaleka ještě nezastavil. Poté, co se vrátila z USA, kde se byla „vydýchat" z náhlého rozchodu s otcem dvouapůlleté dcery Laury, se spustila další bitva, a to přímo o dítě.

„Přes všechno, co udělal, neztratil možnost být s Laurou v kontaktu," popsala deníku SuperSpy Dara celkem jasně stav, kdy kontaktu Homoly s dcerou nebrání. Chvíli po příletu na pražskou Ruzyni se ale z médií dozvěděla, že ji Matěj viní z únosu. „Matěj je horká hlava a už mu došlo, co udělal. Ví, že to nebyl únos," snaží se Matěje hájit jeden ze členů kapely Wohnout. To koneckonců potvrdila i samotná Rolins, která v rozhovoru pro server topky.sk uvádí: „Před tím, než něco vypustí z úst, by měl Matěj přemýšlet a nechat emoce za dveřmi."

Homola je rozhodnutý usilovat o střídavou péči, která je při jeho i Dařině pracovním vytížení dost dobře nemožná. „Neumím si představit, jak by chtěli sladit své pracovní harmonogramy," nechala se slyšet společná známá obou rodičů. Homola je nyní v Indii a celá soudní mašinérie by se měla rozjet bezprostředně po jeho návratu.

„Na rozdíl od něj nechci takto citlivé téma řešit veřejně," nechala se dále slyšet Dara. „Jakmile jde o děti, končí veškerá sranda a toto je opravdu vážné," uvedla ke kauze manažerka zpěvačky Eva Skallová.
vložil: dudlicek_5 ¤