Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
18.Leden 2011
Zpěvačka Šárka Vaňková (23) se ruku v ruce s podnikatelem Petrem Jelínkem (46) objevila na křtu knihy Rebel, která popisuje a vysvětluje „blikance" fotbalisty pražské Sparty Tomáše Řepky (37). Z rozjařené Šárky u této příležitosti vypadlo, čím si ji její zbrusu nový kamarád do deště vůbec získal!

Nikdo totiž doopravdy nevěděl, co je vůbec to Petrovo slavné „podnikání" zač. Tak jsme se zeptali hned u nejbližšího pramene – jeho přítelkyně Šárky. „Petr má obchod na pražském letišti Ruzyně. Prodává tam parfémy a luxusní kosmetiku. Samozřejmě jsem moc ráda, když si na mě občas vzpomene a něco mi ze svého obchůdku podstrčí," svěřila se Vaňková na křtu prý velice netradičního životopisu fotbalisty Tomáše Řepky.

„S Vlaďkou a Tomášem jsme se před pár dny seznámili ve Špindlu a hned z toho bylo pozvání na tento křest. Neváhali jsme s Petrem ani minutu, protože jsme oba dva velkými fanoušky pražské Sparty," objasnila křehká umělkyně, jak vůbec došlo k propojení muzikálového a sportovního světa.

Účast čerstvého párečku na Řepkově večírku si jistě musela pochvalovat i jeho přítelkyně Vlaďka Erbová. Byla to totiž ona, kdo inicioval účast pana podnikatele a jeho dívenky na křtu fotbalistovy knihy, a podle všeho šlo o velmi úspěšný tah. Šárka totiž byla ve středu mediální pozornosti, přičemž se jí každý ptal, jak se mezi sebou snesou všichni její bývalí partneři.
vložil: dudlicek_5 ¤