Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
17.Leden 2011
Showmanka a profesionální tanečnice Regina „Agia" Holásková (32) se proslavila na podzim roku 2005, kdy se začala vysílat první řada úspěšné reality show VyVolení. A právě tato velice dobře zapamatovatelná malířka duchovních výjevů, striptérka a módní návrhářka si teď brousí zuby na zásah do české politické scény!

„Hodně přemýšlím o postavení žen, bylo by skvělé, kdyby jich v zákonodárných institucích bylo padesát procent. Zákony pro obě pohlaví by přece měla tvořit obě pohlaví!" vyjádřila se nedávno Holásková v rozhovoru pro tyden.cz.

Sexuálně podmanivá tanečnice zároveň promluvila o svém současném životě i o tom, proč stále nevychovává svou dvouletou dceru Isis Paolu. „Žiju v chatě bez vody u Brněnské přehrady v Bystrci. Až vydělám nějaké peníze, chatu buď dostavím, nebo ji prodám a vybuduju levné bydlení někde jinde. Nechci bydlet v paneláku, ten lidi odděluje od přírody. Snažím se žít skromně, nenechávám po sobě odpad, skoro nic nevyhazuju. Co nesním já, to snědí zvířata nebo se to rozloží v zemi, papír shoří v kamnech," osvětlila svůj bio-postoj Regina, která se při tom všem snaží vydělávat jako tanečnice v nočních klubech různě v zahraničí.

„Moje dcera bydlí u svého tatínka a jeho rodičů. Mají ji moc rádi, dobře ji vychovávají. Ale vídám ji málo a teď jsou na mě naštvaní, že na ni neplatím, tak ji vídám ještě méně," krčí rameny umělkyně, která by se rozhodně nedala nazvat praktickou hospodyní v typické české domácnosti.
vložil: dudlicek_5 ¤