Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
01.Únor 2011
Syn Karly Mráčkové (37) Nikola Mráček (19) přestoupil před rokem a půl z Italského gymnázia na Klasické pražské gymnázium v Modřanech, kde, jak tvrdí Nikolův spolužák, který chtěl zůstat v anonymitě, Mráček šikanuje spolužáky. Dokonce jedna z jeho obětí měla skončit v nemocnici!

Spolužák na Mráčka prozradil, že už šest let závodně boxuje, a tak se ho ve škole všichni bojí a vyhýbají se konfliktům s ním. Na jednoho studenta si ale Nikola počkal před školou. „Uštědřil mu pár ran, pak ho ještě zkopal. Ten chudák byl jak velikonoční vajíčko! Měsíc po propuštění z nemocnice musel nosit ještě na krku krunýř,“ dodal student pro deník Aha!.

Matka Nikoly rosnička Karla Mráčková ale vidí problém úplně opačně. Napadený byl prý Nikola! „Můj syn nikoho nezmlátil. Sám byl obětí psychického teroru. Když ho ten dotyčný začal urážet, tak se Nikola neudržel a vrazil mu facku. Rozhodně ale ten kluk neskončil v nemocnici,“ píše dnešní deník Aha!.

Při pohledu na postavu mladého boxera se však jen těžko věří tomu, že by si mu někdo troufl nadávat. „Jen se chce synovi mstít. Ale Nikola by nikomu nic neudělal,“ obhajuje Mráčková svého syna.

Nechybělo málo a moderátorka Michaela Jílková (42) už nemusela chodit, kdy po uklouznutí na náledí hrozila Jílkové operace páteře. Kvůli zlomenému obratli leží moderátorka už od soboty v pražské Nemocnici Motol.

Jílková se kvůli nepříjemnému zranění, které si přivodila v minulých dnech, nemůže vůbec hýbat. „Teď smím jenom ležet na zádech nebo na boku, nemůžu sedět a už vůbec ne chodit,“ svěřila se Jílková pro deník Blesk.

Kvůli zranění bude Jílková upoutaná na lůžku minimálně do půlky týdne. „Zatím to vypadá tak, že by mě mohli z nemocnice propustit ve středu nebo ve čtvrtek, ale to se ještě uvidí,“ píše dnešní deník Blesk.

Jílková každý čtvrtek moderuje na ČT 1 diskusní pořad Máte slovo, kvůli úrazu ale na moderování může zapomenout. Proto diváci tento týden Michaelu na obrazovce neuvidí. Rekonvalescence Jílkové potrvá nejméně tři měsíce. „Vůbec se netěším na chození o berlích a zdlouhavé léčení,“ přiznala moderátorka deníku Blesk.
vložil: dudlicek_5 ¤