Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
14.Leden 2011
Pařmenka Agáta Hanychová (25) v posledních dnech vytrvale dementovala neustálá tvrzení o svém údajném těhotenství, teď už jí ale došla trpělivost. Na to konto se objevila na rozjetém večírku v café disco baru CoCo v centru Prahy a všem vytřela zrak tím, že si zapalovala jednu cigaretu za druhou a obrátila do sebe nejednu dvojku bílého tzv. na ex!
Agáta ovšem nevypila na ex jen jednu skleničku alkoholu. Víno střídavě se šampaňským totiž ucucávala celý zbytek večera. Na akci dorazila se svou manažerkou Hankou Chymčákovou, osobním kadeřníkem Martym a hosteskami nového Insti testu na HIV, jehož je tváří. Po půlnoci si svou zlobivou holku vyzvedl její přítel, fotbalista Mirek Dopita a společně party opustili.

Ovšem právě na Mirka pěla jeho drahá polovička celou dobu až neskutečné ódy. V porovnání s jejím expřítelem Honzou Brabcem je to prý poprvé její opravdový mužský! „Honza mě teď už vůbec nezajímá – byl to člověk, kterej neuměl ani sešroubovat postel. Byla to moje velká roční chyba," vyjádřila se Hanychová jedovatě o chlapci, se kterým strávila rok života.

„Můj současný přítel Mirek je poprvé v mém životě chlap. Honza byl dítě. Žádného potomka ovšem s Mirkem nečekáme. Jsem si ale jistá, že kdyby byl jednou v budoucnu otcem mého dítěte, byl by to ten nejlepší táta," uzavřela Agáta debatu o svých vztazích a zatím neexistujících plodech těchto vztahů.
vložil: dudlicek_5 ¤