Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
02.Únor 2011
Televize Prima si na svoji stranu přetáhla z konkurenční televize Nova známou dvojici bavičů Richarda Genzera (44) a Michala Suchánka (45). Baviče Prima angažovala do nové show Partička, která se na obrazovkách objeví už v březnu.

Proč Genzer se Suchánkem kývli na nabídku konkurenční Primy a opouštějí Novu? Důvodem jsou peníze! Moderátoři neměli jistotu, kdy a jestli vůbec se na televizi Nova ještě objeví, píše dnešní deník Aha!.

Podle generálního ředitele Primy Marka Singera se mají diváci na co těšit. „Půjde o zábavu, která by se dala krájet,“ řekl a pro deník Aha! dodal, že dvojici doplní herec Igor Chmela a režisér Ondřej Sokol, který měl na starosti Mr. GS na konkurenční televizi Nova.

Televize Nova se k přetahování moderátorů nevyjádřila. „Nebudeme to komentovat,“ uvedla mluvčí Novy Michaela Fričová pro deník Aha!.
Nejdražší český muzikál Kat Mydlář: Už spolkl 100 milionů korun!
Muzikál Kat Mydlář, ke kterému složil hudbu Michal David, je tím nejdražším muzikálem, jaký se doposud v České republice hrál. Fanoušci muzikálů se o tom můžou přesvědčit už brzy na vlastní oči. Kat Mydlář má premiéru v Divadle Hybernia 24. února, píše dnešní deník Blesk.

Nejdražší na muzikálu jsou projekční plochy a technické vybavení. Hned za nimi jsou ale kostýmy. Ty jsou z dílny kostýmního výtvarníka Romana Šolce a jejich cena se vyšplhala na dva a půl milionu korun. „Kostýmů je 220 a každá postava muzikálu jich na sobě vystřídá tři až šest,“ svěřil Šolc deníku Blesk na prvních kostýmních zkouškách.

Na zkoušce kostýmů se opět musely zabírat šaty Iloně Csákové. „Je neskutečná. V průběhu šití Ilona zhubla v obvodu osm centimetrů,“ prozradil Šolc pro deník Blesk.
vložil: dudlicek_5 ¤