Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
17.Leden 2011
Vendula Svobodová (38) se zas jednou pěkně odvázala. Na plese, kam dorazila bez manžela, to rozjela takovým způsobem, až jí z podšatů vypadla spodnička.

O tomto víkendu proběhl na pražském Žofíně další z plesů této sezony a jako obvykle na něm nechyběly ani známé tváře. Těm tentokrát vévodila postava Venduly Auš Svobodové, která si vyrazila bez manžela Patrika, o němž je známo, že plesy a tanec obecně bytostně nesnáší. To se ale o spontánní Vendule rozhodně říci nedá a bylo vidět, že i bez svého legitimního doprovodu se umí pořádně odvázat.

O tom, že šaty Táni Kovaříkové nevrátí v původním stavu, ale informovala Vendula nejen přítomné novináře, ale i samotnou návrhářku. „Můžu potvrdit, že si od nás na víkend paní Svobodová zapůjčila plesové šaty. Víc se k tomu ale vyjadřovat nebudu," uvedla jedna z pracovnic módního salonu jedné z našich nejúspěšnějších návrhářek.

„Ty šaty jsou nádherné, ale na ples se moc nehodí," konstatovala sama Vendula, když jí vlečku, která se následně utrhla, přišlápl už asi desátý člověk. Na Žofín dorazila s partou kamarádů, ale večer si moc neužila. Po třech tancích byly skvostné šaty v petrolejové barvě totiž totálně nepoužitelné.
vložil: dudlicek_5 ¤